Alati suurepärases vormis olnud Endla Vaher on meile sotsiaalmeedia vahendusel näidanud vaid iseenda parimaid külgi, ent täna avaldas ta küllaltki julge pildi ja tunnistas, et ka tema pole perfektne.

Hoolimata sellest, et Endla Vaher astus mõneks ajaks eemale enda fitnessikarjäärist, pole ta spordiga lõpparvet teinud. Vastupidiselt lööb ta kaasa erinevates spordi- ja reklaamprojektides ning tundub olevat rahulolevam kui eales varem. 

Mõned päevad 25-aastaseks saanud Endla näitas aga taaskord, et tema puhul on tegemist tõeliselt enesekindla naisega. Nimelt ei karda ta tunnistada, et ka temal on siin-seal ebatäisusi ja avaldas julgelt pilti, kus on veidikene näha tselluliiti. "Lõppude-lõpuks olen ka mina inimene. Mul on tselluliiti ja ma olen selle üle uhke," kirjutab Endla enda Instagrami pildi all.

I'm only human after all.. even I have cellulite and proud of it????

A photo posted by Endla Vaher (@endlavaher) on

Loomulikult kui Endla poleks sellele tähelepanu pööranud, siis vaevalt, et keegi oleks seda märganud... Nii väikses koguses "mühukesi" oleks patt tselluliidiks nimetada. Ent siinkohal tsirkusekaunitarile plusspunktid "inimeseks jäämise" eest!

Kas teadsid, et Endla Vaher tüdruk, kes ostab komme, ent ei söö neid? Miks ta neid hoopis voodi alla peitnud on, seda meenuta Kroonika varasemast diginumbrist!

Jaga
Kommentaarid