Rohkelt õnne sünnipäevalistele!

  • Pärt Uusberg (30) 16.12.1986, dirigent ja helilooja
  • Kristiina Ojuland (50) 17.12.1966, poliitik
  • Hilje Murel (41) 17.12.1975, näitleja
  • Eeva Talsi (28) 17.12.1988, laulja
  • Marius Peterson (43) 20.12.1973, näitleja ja lavastaja
  • Mari Lill (71) 21.12.45, näitleja
  • Rein Raud (55) 21.12.1961, kirjanik ja kutuuriteoreetik
  • Kristjan Sarv (37) 21.12.1979, näitleja

Hororskoop 16.-22. detsember

Jäär 21. märts – 20. aprill
Ohtu, et sa piparkooki süües hamba murrad pole, kuid suure keelepeksu tõttu võid küll suule viga teha. Lõpeta klatšimine ja proovi keskenduda heale ning ilusale, mida sa märgata pole tahtnud või suutnud.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Oled sel nädalal nostalgilises meeleolus. Kuid mingil põhjusel kipub meenuma ainult kiiva kiskunu ja kõik hea on peast kui peoga pühitud. Lappa pisut oma mälusoppides või fotoalbumites ja saa aru, et sul on läinud ja läheb ka täna üle keskmise hästi. Pane enesehaletsusele punkt!

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Ettevalmistused jõuludeks on täies hoos ja inimsuhted saavad kuuma glögiga veelgi soojemaks köetud. Kõige selle keskel õitseb ka armuõnn, seda eriti maikuus ilmavalgust näinud Kaksikutel. Mine hetkega kaasa ja ära tee liialt pikki plaane.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Töised toimetused ei lase sul pühadele mõelda. Saad aru, et kui sa poleks mõningaid asju edasi lükanud, oleks täna kordades kergem. Oleks, oleks... Muidugi oleks, kuid mis sest nüüd kasu! Tõmba jalad kõhu alt välja ja asu tegutsema.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Kipud hilinema ja unustama. Rapsid palju tühja ja su tegemised ei too loodetud tulemusi. Lase kallimal endale massaaži teha ja las ta mudib eriti hoolikalt su pead, sest sul on puudu selgetest mõtetest. Kui sul pole kallimat, kes masseeriks, siis võta pits konjakit, mis paneb vere liikuma.

Neitsi 24. august – 22. september
Augusti lõpu ja septembri alguse Neitsi nopib aasta viimasel kuul plusspunkte nii kolleegide kui sõprade seas. Kõik kulgeb kui lepse reega, kuid tervisega tasuks olla ettevaatlik. Mantlihõlmade lehvides jõulupeole tormamine toob kaasa selle, et pühadeõhtul krõbistad küüslauku ja jood kurguvalu leevenduseks kuuma teed.  

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Põnevat ja sotsiaalset elu elavad Kaalud astuvad uude nädalasse säravatena. Kohtad sõpru, keda pole kaua kohanud ja võtad ette asju, mida pole kaua teinud. Ehk leiad üles isegi pintslid, millega aastate eest oivalisi pilte maalitud sai? Loovus valla!

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Skorpioni tähelepanunälg on üüratu. Oled kõik lähedased enda jutu ja olemisega üdini ära tüüdanud ja otsid uusi “ohvreid”, kellele end jagada. Mõned ebameeldivad üllatused võivad tabada töötavaid või koolis käivaid Skorpioneid, kuid õnneks suudad vajalikul hetkel end kokku võtta ja puudujäägid kiirelt kõrvaldada.

Ambur 22. november – 21. detsember
Kõik Amburid ei saa üheaegselt puhkama minna, kuid kel see võimalik, siis just nüüd on õige aeg. Enese kuulamine ja taasleidmine – need on selle nädala märksõnad. Mõnus salongiõhtu või hea teatritüki vaatamine värskendab vaimu ja annab uusi mõtteid, mida sa hetkel väga vajad.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Su sõnum on sisukas, kuid kõlab kui hüüdja hääl kõrbes – see ei jõua nendeni, kes seda kuulma peaksid. Tee end nähtavamaks. Kuidas? Mõtle välja, sest fantaasiat sul jagub. Muretsed jõulukingituste ja hõreda rahakoti pärast. Tea, et asjadest palju rohkem loodab su kallim pühade ajal kingiks saada hetki sinu endaga.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Saad tunnustust ja kiidusõnu ning heade ütlemistega ei koonerda ka sa ise. Võiks ju arvata, et aasta viimaseks kuuks on Veevalaja energia otsakorral, kuid sel korral mitte – seda jätkub sulle endale ja lähedastelegi. Pakud toetavat õlga inimesele, kes alles hiljuti sulle tuge pakkus. Sinu olemasolek on talle just praegu eriti vajalik.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Rutiin töös, argielus ja armastuses. Tahad kõikides valdkondades kiiresti uue lehekülje pöörata – leida uue ameti, uued hobid ja hankida uue kallima. Sel moel tegutsedes jääd lõpuks kõigest ilma ja rutiinile lisandub stress. Tegutse tasa ja targu. Alusta mõtete puhastamisest iseenda peas.

Jaga
Kommentaarid