Aasta lõpul emaks saav Liisi Koikson kutsus kokku väikese seltskonna suurepäraseid loomeinimesi, kellega koos toetatakse tänavusel jõuluajal Toidupanka. Selleks, et toit jõuaks seda kõige enam vajavate peredeni, on Liisi Koiksonil ja tema tiimil varuks hoopis uutmoodi lähenemisviis.

Nimelt salvestas Liisi Koikson enda verivärske loo spetsiaalselt selleks, et just Toidupanka toetada ning ostes endale kodulehelt muusikapala "Lumetants" kasutusõiguse, toetad automaatselt abivajavaid. Loo allalaadimisõiguse saab kodulehelt liisikoikson.ee osta kas kolme euro või vabalt valitud summa eest.

"Aasta kõige pimedam ja külmem aeg on jälle käes. Õnneks on paljudel meist tuba soe ja kõht täis - kõigil aga ei ole nii hästi läinud," rääkis Liisi Koikson heategevusliku jõululaulu loomise mõttest. 

"Kutsusin kokku väikese seltskonna suurepäraseid loomeinimesi, kes kõik enda aega ja oskusi sellesse projekti kinkisid ja tulemusena valmis täiesti uus laul “Lumetants”, muusika Liisi Koikson ja Christian Harrysson, sõnad Ly Kuningas."

Laulavad Liisi Koikson, Liina Saar, Hanna-Liina Võsa, Joel-Rasmus Remmel ja Peedu Kass, klahvpillidel on Joel Remmel, kitarril Christian Harrysson, kontrabassil Peedu Kass ja perkussioonil Ahto Abner ja Liina Saar, salvestas ja miksis Kaarel Tamra, masterdas Minerva Pappi, illustratsiooni autorid on Anne ja Oskar Pikkov. 

Jaga
Kommentaarid