Möödunud aastal šokeeris avalikkust Kim Kardashiani (36) röövi juhtum, kus viis meest relvaähvardusel naise paljaks varastasid. Uudis ehmatas aga paljusid, sest sarnaselt Kardashianidele elab nii mõnigi staar avalikkusele liigagi avatud elu ja kõik nende sammud on tänu sotsiaalmeediale pea kõigile teada. Nüüd selgub, et sarnase röövi ovhriks on aga sattunud ka kuulus modell Naomi Campbell (46).

Sarnane juhtum leidis Naomi Campbelliga aset samuti Pariisis, ent seda 2012. aastal. "Seetõttu Kimile nõnda kaasa tundsingi, sest teadsin, mida ta läbi elab," rääkis Naomi kaasaelamise tagamaid. Esialgu hoidis ta sel teemal küll madalat profiili, ent pärast Kimi juhtumit oli Naomi valmis enda kogemusest rääkima.

Tema sõnul jälitasid relvastatud mehed teda alates lennujaamast. "Ma sain tegelikult kohe aru, et midagi on valesti," kommenteeris Naomi taksosse istumist. "Tegemist ei olnud minu tavapärase autojuhiga ja takso lõhnas väga veidralt."

Õnneks aga toimus see õõvastav intsident külastatava moedisaineri poe läheduses ja personal suutis õigel ajal talle vastu minna. "Tagantjärele tarkusena mõtlen seda, et oleksin võinud käekoti ja dokumendid neile visata ning põgeneda," analüüsib Naomi juhtunud olukorda ja sõnab, et ta riskis oma eluga. "Ma ei paneks kunagi enda elu enam nõnda ohtu!"

Allikas: rsvpmagazine.ie

Jaga
Kommentaarid