Raadiohääl ja küpsetamissaate "Eesti parim pagar" saatejuht Alari Kivisaar tegi poes käies taaskord huvitava avastuse ja loomulikult jagas ta enda leidu ka sotsiaalmeedias.

"No ikka igasugust sodi kannatab tänapäeval inimestele maha müüa," kommenteeris ta poelettidel olevat hapukapsamahla. Just, mitte hapukapsaid, vaid selle mahla.

Mida aga hapukapsamahlaga teha? Kuigi üks Kivisaare fännidest soovitab sellega pohmelli ravida, siis tegelikult, ilma naljata, on hapukapsas talveperioodil küllaltki oluline toiduaine.

Kes aga kapsaid kugistada ei taha, võib mahla juua. Hapukapsas on rikkalik C-vitamiini ja mineraalainete allikas ning ka pohmakaraviks tegelikult ideaalne. Nii et nädalavahetuse eel kõik poodi hapukapsamahla ostma!

No ikka igasugust sodi kannatab tänapäeval inimestele maha müüa:)

A photo posted by @alarikivisaar on

Jaga
Kommentaarid