ETV toimetuse raudvara ja kauaaegse spordireporteri Lembitu Kuuse lahkumine on pannud sadu inimesi enda mälestusi seoses suurlegendi lahkumisega meenutama ning neid teistega jagama. Enda siiraid ja rõõmsaid mälestusi jagas ka Lembitu Kuuse viimane teleintervjuueeritav Ott Tänak.

Lembitu Kuuse tegeles kuni lõpuni oma lemmiktööga ja tegi veel detsembri keskel ralliässa Ott Tänakuga ETVs pikema intervjuu. Hoolimata sellest, et Ott Tänak sai Lembituga lähemalt tuttavaks viimaste aastate jooksul, on ta teda suure austusega telekast jälginud juba poisipõnnist saati.

"Lembitut ma mäletan juba oma esimestest lapsepõlve mälestustest, kui seisin teleka ees ja elasin kaasa Eesti suusatajatele, see legendaarne hääl ja need kommentaarid ei lähe mul kunagi meelest!" jagas rallimees enda mälestusi.

"Mul oli suur au viimastel aastatel Lempsuga tuttavaks saada ja oli õnn näha kuidas ta sattus ralli võrku ja kui väga ta seda kõigile fännidele kodumaal nähtavaks teha tahtis. Ta oli kindlasti minu lemmik mees meediamaailmas ja sain teda alati usaldada. Lembitu on legend! Puhka rahus Lemps."

Lembitu Kuuse viimast teleintervjuud saab vaadata siin!

Jaga
Kommentaarid