Rohkelt õnne sünnipäevalistele!

  • Kersti Kreismann (70) 25.01.1947, näitleja
  • Toomas Edur (48) 20.01.1969, balletiartist ja -juht
  • Kaia Skoblov (38) 20.01.1979, näitleja
  • Tanel Sokk (32) 20.01.1885, korvpallur
  • Piret Krumm (28) 20.01.1989, näitleja
  • Tõnu Aav (78) 21.01.1939, näitleja
  • Jaan Kaplinski (76) 22.01.1941, kirjanik, tõlkija ja esseist
  • Kadri Simson (40) 22.01.1977, poliitik
  • Els Himma (77) 23.01.1940, laulja
  • Kristjan ja Andres Roosma/Tammiksaar (23.01.09)
  • Leila Miller (56) 26.01.1961, laulja

Horoskoop 20.–26. jaanuar

Jäär 21. märts – 20. aprill
Uus aasta koos uute üllatustega jätkub. Kihutad edasi, täis energiat ja usku paremasse homsesse. Tööl ja koolis edusammude tegemine on küll tähtsad, kuid hingeline kasvamine veelgi olulisem. Õpi midagi muud, tegele millegi muuga ja säti iseennast esikohale.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Sa pole endaga rahul ja süüdistad kõiges, mis vähegi viltu läheb. Ära ole enese vastu nii karm! Sind pitsitab pooleli jäänud asi või ütlemata sõnad. Mõtled neile ja ei hing ei saa kuidagi rahu. Proovi leida rutiin, mis rööbastesse aitab. Leides stabiilsuse eneses, stabiliseerub ka keskkond su ümber.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Näed teisepool mühisevat jõge helget ja ilusat elu, kus kõik on kaunim ja säravam, kuid kuidas küll üle jõe saada – selliselt võib su keerulise nädala kokku võtta.  Ära jää ootama. Proovi nähtamatutest ahelatest vabaneda ning märkad kohe, et risk oli seda väärt.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Õpid iga päevaga enda ja teiste kohta midagi uut. Üllatud, et sa mingeid olulisi asju varem märganud pole ja alles nüüd neile tähelepanu  pöörad. Sul oleksid kui silmaklapid eest pudenenud, mis lasevad avaramalt vaadata.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Ära karda muutuseid, mis nüüd alguse saavad. Segasena näiv aeg viib sind ligemale unistustele ja elule, millest pikalt mõtelnud oled. Loe läbi mõni põnev elulooraamat – saad sealt kinnitust, et ka kõige säravamad persoonid on seisnud oma eludes teelahkmetel, milles kümneid erinevaid ahvatlevaid suundi.

Neitsi 24. august – 22. september
Su nakatav naer ja rõõmsameelsus lööb jalust kõik, kellega kokku puutud. Sotsiaalne elu õitseb ja oled oodatud hing igal peol ning vastuvõtul. Võta vastu kõik komplimendid ja head sõnad, mida sulle sel nädalal kuhjaga jagatakse. Need hoiavad su sisemised akud, kui need tühjaks peaksid saama, pikalt täis.

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Igatsed möödunud aegu ja kipud nostalgitsema. Oli mis oli  - nüüd on aeg edasi minna ja elada! Näed tulevikku mustades toonides ja maalid silme ette hirmsaid olukordi. Miks küll? Keskendu ilusatele hetkedele, mida su elus ju ometigi jagub. Kuula sõpra, kes sind aidata tahab.

Skorpion 24. oktoober – 21. November
Tahad igal pool kohal olla ja kõiges kaasa lüüa. Ütled “jah” kõigele, mida sulle pakutakse ja õigesti teed. Pidevalt kaheldes ja vaagides voolaks elu sinust lihtsalt mööda! Esimesena pähe kargav mõte on sel nädalal just see õige.

Ambur 22. november – 21. detsember
Sportlik nädal ja sportlikud tegevused! Eriliselt hästi libiseb suusk suusarajal ja uisk jääväljal, kuid ära muutu liiga uljaks. Keha ja vaimu tasakaalu sättimine viib sind spaadesse ja sauna. Tõeline harmoonia sinus eneses!

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Võõrale silmale tundub, et Kaljukits on end juba ribadeks tõmmanud, kuid tegelikult on su pea täis fantastilisi ideid, mida võimsa energia täitma võiksid asuda. Teed lühikese ajaga ära asjad, mis aastaid veninud.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Oled oma asjadega pisut hooletu ja võid enda jaoks midagi olulist kuskile unustada või kaotada. Hoia silmad lahti ja meel virge. Kui asjad kipuvad kaduma, siis armastust kipud sa leidma. Üks inimene, keda juba mõnda aega tead, paneb su südame ootamatult kiiresti põksuma.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Su vaist on töökorras ja loed inimesi kui lahtiseid raamatuid. Üllatud, et isik, keda läbi ja lõhki usaldasid, polegi tegelikult see, kelleks teda pidasid. See, kellest sa aga midagi suurt ei arvanud, osutub selle nädala parimaks avastuseks. Kuula oma keha. Söö vähem ja tarbi rohkem vett.

Jaga
Kommentaarid