Islami usk on üllatavalt populaarne paljude maailmakuulsate staaride seas ja kuigi usust räägitakse enamasti suhteliselt vähe, siis teadaolevalt on nendest kümnest staarist saanud ajapikku islamiusu järgijad. 

1. Janet Jackson
Ei saa küll sajaprotsendiliselt väita, ent 2012. aastal enda islamiusulise abikaasaga abiellumine on suhteliselt tõenäoline märk, et ka popstaarist on saanud islami järgija.

A photo posted by Janet Jackson (@janetjackson) on


2. Mike Tyson

Sellest mehest on tekkinud reputatsioon kui kurikuulsast inimesest, kes hammustab enda vastaseid, omab lemmikloomaks tiigrit ja istus vangis vägistamise tõttu. Räägitakse, et just viimase teo pärast pöördus mees islami usku ja on võtnud seda väga tõiselt ning pööranud elus uue lehekülje. Lisaks abiellus ta 2009. aastal moslemi Lakiha Spiceriga.

A photo posted by Mike Tyson (@miketyson) on

3. Shaquille O'Neal
USA endine staarkorvpallur kasvas üles moslemist kasuisa ja baptistist ema keskel. Ka tema enda sõnul on ta segu nendest kahest usust. Kusjuures, tema nimi tähendab araabia keeles "väikest sõdalast". 

4. Dr. Oz
Kirurg Mehmet Oz populaarsest medtsiinisaatest "Dr.Oz" on üles kasvanud range islamiusust isa käe all ja 2009. aastal krooniti ta läbi aegade üheks mõjukamaks moslemiks.

A photo posted by Dr. Oz (@dr_oz) on

5. Akon
Läbi aegade üks populaarsemaid R&B ja Hip Hop artiste Akon on enda usust alati avatult rääkinud ja tema sõnul võimaldab islam tal rahuldada kirge mitme naise pidamise vastu. Kuluaarides sahistatekse, et Akonil on olnud samal ajal lausa viis erinevat naist.

A photo posted by Akon Official (@akon) on

6. Paris Hilton
Paris Hiltoni islamiusust esindaja Ian Brinkham rääkis meediaväljaandele CBS News, et seltskonnastaar on juba mõnda aega mõtteis veeretanud plaani moslemiks hakata ja on kohtunud mitmete inimestega, kes on hiljaaegu sama teed läinud.

A photo posted by Paris Hilton (@parishilton) on

7. Lindsay Lohan
Ameerika näitleja, laulja ja modell Lindsay Lohan tabati paparatsode poolt pildile koraan kaenla all. Lohani esindaja sõnul pole ta küll täielikult islamiusuline, ent tunneb aina rohkem huvi araabia kultuuri vastu.

A photo posted by Nour El Habib (@iamnoursabeur) on

8. Busta Rhymes
Räppar, muusikakirjutaja ja produtsent Busta Rhymes on enda usust avalikult ka varemgi rääkinud, ent 2008. aastal avalikustatud lugu "Araabia ahvike" ajas ta tülli nii mõnegi moslemiga Inglismaal, Ameerikas kui ka araabiamaades. Hiljem Rhymes vabandas selle pärast.

A photo posted by Busta Rhymes (@conglomerateent) on

Jaga
Kommentaarid