Värskes Kroonikas kirjutasime Heiki ja Egle Eller-Nabi rõõmustavatest uudistest - nimelt on Egle beebiootel ning tervitab üsna pea abikaasaga teist last! Sedapuhku on igati paslik meenutada aastatetagust fotot, mis on tehtud kõigest mõned kuud pärast pisitütre sündi!

Meenutame ka värskete vanemate esimesi mõtteid 2011. aastal:

"Esimesed päevad lihtsalt vaatasime ainiti last, suu ammuli – nii armas!" rõkkas Egle Eller-Nabi. Tütar Renata sündis mai lõpul – et just nüüd, sel suvel peab olümpialootus, maadlejast issi Heiki Nabi nii palju välismaal võistlemas ja treenimas olema! «Igatsus tuleb, muidugi,» ütles Heiki.

Pisi-Nabi viskab sentimeetreid, nii et iga päev mõned sipukad väikseks jäävad, ja issi ei taha tema kasvamisest hetkegi maha magada, seepärast löövad Egle ja Heiki iga päev lahti Skype’i.

Kui Hiiumaalt pärit noored eelmise aasta lõpus abiellusid, olid nad ammuilma sirgeks rääkinud, et tahavad traditsioonilist perekonda, ideaalis kolme last – mõlemad on ka ise kolmelapselisest perest.

Unistus traditsiooniliselt perest hakkab aga tasapisi täituma ja üsna pea saavad Nabid perelisa. Ent millal ja kuidas Egle end hetkel tunneb - sellest loe pikemalt Kroonika digiajakirjast!

Jaga
Kommentaarid