Rohkelt õnne sünnipäevalistele!

  • Kelly Sildaru (15) 17.02.2002, vigursuusataja
  • Mihkel Mutt (64) 18.02.1953, kirjanik
  • Carita Vaikjärv (37) 18.02.1980, näitleja
  • Rebecca Kontus (33) 19.02.1984, laulja
  • Mart Mikk (53) 20.02.1964, Estonia ooperijuht
  • Indrek Saar (44) 20.02.1973, kultuuriminister
  • Mati Alaver (63) 21.02.1954, suusatreener
  • Maria Soomets (38) 21.02.1979, näitleja
  • Nero Urke (34) 21.02.1983, näitleja
  • Kristina Šmigun-Vähi (40) 23.02.1977, olümpiavõitja
  • Anti Reinthal (38) 23.02.1979, näitleja ja produtsent

Jäär 21. märts – 20. aprill
Tunned, et liiga paljud inimesed kipuvad oma nina toppima sinu asjadesse. See muidugimõista ei meeldi sulle ja tülid on kerged tulema. Ära esimese ärrituse peale siiski nähvama kipu ja püüa rahuneda. Mõtlematult öeldud sõnad teevad haiget ja sa ju tead, et ühtegi suppi ei sööda liiga kuumalt.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Oled iseendaga sõjajalal. Süda ja pea ei suuda kuidagimoodi tasakaalu leida ning see omakorda ei lase sul mõistlike otsusteni jõuda. Haara härjal sarvist ja proovi olukorda, kuhu oled sattunud, näha laiemalt. Usalda sisetunnet ja mõtet, mis esimesena pähe kargab. Inimesed, keda su ellu vaja pole, on lahkumas ja sulle olulised sõprussuhted tugevnemas.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Järjest erksamalt särav päike annab jõudu ja energiat. Asjad, mis pikalt oma järge oodanud, saavad tehtud hetkega. Oled tõeline energiapall! Mida rohkem teed, seda rohkem jõuad. Su lõbus olek tõmbab inimesi ligi - sa oled väga kütkestav.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Sind pannakse proovile tööl ja eraelus. Keegi tahab näha, kui palju sa kanda suudad. Üllatad teda ja ennastki, sest su vaim ja selgroog on tugevamad, kui oskasid arvata. Kui mingi ettevõtmine või asi on sulle vastukarva, siis jäta see sinnapaika. Sa ei pea kõigile ja kõigele kaasa noogutama.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Maailm kihutab meeletus tempos ja unine Lõvi tunneb, et on karusellilt maha kukkumas. Hirm, et sa ei jõua sammu pidada, saadab sind ka unenägudes. Kui paned ülemõtlemisele ja pabistamisele punkti, loksub kõik ise paika. Las tulevad uued põnevad inimesed su ellu, las pakuvad uued ootamatud sündmused pisut närvikõdi. See ongi elu ja seda kõike ongi vaja kogeda!

Neitsi 24. august – 22. september
Keerad eluraamatus uut lehekülge ja kibeled piiluma, mis värskes peatükis juhtuma hakkab. Ole pisut kannatlikum! Valmistu mingist asjast loobuma, selleks, et uus saaks tulla. Romantikat jagub veebruarikuusse suhteliselt vähe, kuid see napp, mis saabub, võtab põlvist nõrgaks.

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Usaldad, kuid kontrollid. Kahtluseuss su sees on võimust võtmas ja sa tahad kõige toimuvaga süviti kursis olla. Oled kriitiline enda ja lähedaste suhtes. Su huulilt karanud teravad sõnad on kellelegi väga haiget teinud. Proovi seda märgata ja õigel hetkel vabandada.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Hea sõber kipub sinu eest asju ära tegema, sinu eest otsustama ja sinu eest mõtlema. Teatud piirini on see mugav ja toregi, kuid ainult teatud piirini. Hoia silmad ja kõrvad lahti ning vaata, et lähedane su trajektoorile liiga lähedale ei pääse. Sellisel juhul pole hiljem kedagi süüdistada, kui ta su kallimaga minema jalutab.

Ambur 22. november – 21. detsember
Veenus lubab Amburitele aktiivset ja romantikat täis nädalat. Ehkki oled sõrme andnud asisematele tegemistele, proovi nautida tähelepanu, mis sulle osaks langeb. Inimene, kes on sulle pikka aega silma visanud, astub lõpuks ometi julge sammu ja kutsub sind kohtingule. Miks mitte minna? Mida sul kaotada on? Gaas põhja, sest tegelikult huvitab sind ennastki, mis on järgmise kurvi taga varjus.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Sa planeerid pikalt ja põhjalikult ning ajad oma tegemistes kasvõi juuksekarva pooleks. Lisaks kipud tähti närima ja õpetama. Natuke veel ja sul pole ühtegi sõpra. Proovi pisut leebem olla ja asju laiemalt näha. Tagasihoidlikust romaanist võib sündida midagi suuremat, kui sa teist poolt oma pedantsusega ära ei hirmuta.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Sul on hea käsi õnneratast keerutades või lotot mängides. Võit on ligidal! Ja kellel ei vea õnnemängus, sel veab armastuses. Inimsuhted on parimas korras ja need, mis varem olnud küsimärgiga, kulgevad samuti õiges suunas – kas saavad lõpu, või vastupidi – hoo sisse. Puhastus, mis su elus toimub, on absoluutselt vajalik ja sa saad sellest aru.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Aeg on käes iseendale pai teha ja enda eest hoolitseda. Oled küllalt kaua teiste heaolu eest rabelenud ja andnud endast kõik, et lähedastel mõnus oleks. Nüüd on sinu kord! Massaaž, spaa, juuksur – broneeri aeg ja lase end hellitada. Kui akud täis, oled taas valmis teiste eest seisma ja nende silmad särama panema.

Jaga
Kommentaarid