Igaühele tuleb oma elust tuttav lõppenud armastuse loo ehk käest-kaotatud-Verona tunne, nagu on selle seekord Eesti lauluks tabanud meister Sven Lõhmus. Koit Toome ja Laura Põldvere laulsid "Veronale" oma hääled ja hinged sisse möödunud aasta lõpus, mis tõi kummagi ellu vastandlikult suure elumuutuse...

Kaks meie suveräänset tähte, Koit Toome (38) ja Laura Põldvere (28) on duetina valmistumas Eesti laulumeistrivõistluste finaaliks. 

"Veronal" on Eurovisiooni hitiks väga tabav. igaühele tuttav ette tulev, sõnum. Käest kaotatud Verona tunne – kuis, millal olete teie seda oma elus tundnud?

Koit: No mina arvan, et… iga inimene on seda tundnud. Just! Palun näiteid valijaile kinnituseks – et te ei laula vaid ilusaid sõnu, vaid olete seda ka ise kogenud? Koit: (Naerab ja delegeerib küsimuse kõrvale.) Nii, Laura, palun!

Laura: Kui oled kellagagi koos elanud ja… hea on suhtest otsa saanud. Esiteks tunne, et sa ei saa seda enam muuta. Teiseks: mida aeg edasi – et see oli ilus. Koos elatud toredaid häid hetki ei saa keegi ära võtta, mis ka pärast ei juhtuks. Aga paraku on need teie kahe jaoks läbi.

Jaga
Kommentaarid