Katrin Siska on juba mõnda aega koos perega Aafrikas, kus üheskoos avastatakse Cape Towni ehk Kaplinna eksootilisi võlusid. Mõned eredamad seigad on Katrin püüdnud ka videopilti!

Seiklushimulise perekonnana näitavad nad kahes videoklipis põnevaid tegevusi, mida saab Aafrikas ette võtta, üks eredamaid mälestusi on kindlasti pingviinide lähedalt nägemine. "See oli tõeliselt lahe kogemus, ujusin koos nendega ja tegime lausa selfiesid," pajatab Katrin enda kogemustest.

"Pakkisin oma kohvrid ja kolisin perega mõneks ajaks Lõuna-Aafrika Vabariiki, Cape Towni," kirjutab Katrin enda blogis. "Ja siin ma nüüd olen – millegi uue alguses. Miski pole enam sama, kõik on täiesti teistmoodi. Mitte ainult inimesed, vaid ka kodu ja keel, ühtlasi minu mõtted, harjumused ja seiklused on võtmas uut suunda. Äge, kas pole?  See on parim viis, kuidas teha enda kehale, vaimule ja loomingulisusele totaalne restart. Tee muutusi oma elus ja SINA ise ka muutud."

Kindlasti tasub tema videokanalil ka edaspidi silma peal hoida ja "subscribe" nuppu vajutada, sest põnevaid videosid tuleb veel. Muideks, Katrin Siska on ka mõlema video taustamuusika autor!

Jaga
Kommentaarid