7. märtsil toimus Stockmannis traditsiooniline kevadine iluõhtu, mis on samas ka sümboolseks avalöögiks 19. märtsini kestvatele Ilupäevadele.

Meeleolukat õhtut juhtis alati särav lauljanna Tanja Mihhailova ning muusikalist meelelahutust pakkus ansambel Kellawärk solist Luisa Värgiga. Stiilimuutuses osales särtsakas Kertu Jukkum, kellele Stockmanni stilisti Annika Maide kaasabil kombineeriti naiselik ning kevadine outfit (Victoria Victoria Beckhami kreemvalge pluus, Boss Black khakirohelised püksid, Tommy Hilfigeri kingad, A+ More käekott, Armani Jeansi kübar ning Marmara Sterlingi ehted). Tavapäraselt eelistab sportliku ning aktiivse elustiiliga Kertu casual-rõivaid. Muutuse tulemusena valmis aga feminiinsem rõivakomplekt, mida on sobilik kanda nii igapäevaselt kontoris, sõbrannadega kohvikus kui ka pisut pidulikematel üritustel.

Kertu soengu ning jumestuse eest hoolitses Stockmanni 5. korrusel tegutsev 5th Floor Beauty Salon, jumetusele eelneva värskendava vitamiini-näohoolduse osaliseks sai naine ilukliinikus Melior Clinics. Ka kõigi iluõhtu külaliste vahel loositi välja totaalne stiilimuutus.

Lisaks sai tutvuda uute kevadiste meigitrendidega, professionaalsete jumestajate nõuandeid pakkusid Chanel, Sensai, Givenchy, Max Factor, Clarins ja Dior ning värsket jumestust oli võimalik pildile jäädvustada Diori pop-up fotostuudios. Veel sai nautida Natura Siberica hoolitsusi kätele ning näole, Beaute Pacifique pakkus võimalust nahadiagnostikaks.

Jaga
Kommentaarid