Beyoncé on teada-tuntud staar, kes on meile aegade jooksul nii kavalalt erinevaid märke edastanud, et tagantjärele vaadates on lausa narr mõelda - kuidas me selle peale ise ei tulnud? Kogemusest õppinud tähelepanelikud vaatlejad on aga märganud, et lauljatar tegi ILMSELT eriti kavalalt teatavaks enda kaksikute soo!

Beyoncé raputas mõnda aega tagasi kogu maailma, kui teatas enda lapseootusest - ja mitte ainult rasedusest, vaid ka sellest, et ootab kaksikuid.

Tegelikult aga on ta kaksikute vihjeid jaganud enda sotsiaalmeedias nii, et mitte keegi ei saanud sellest aru. Ka enda albumit "Lemonade" tutvustas ta ammu enne seda, kui keegi midagi üldse aimatagi oskas. Inimesed arvasid, et ta poseerib niisama sidrunitega või need sobivad hästi pildile...

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Hiljuti jagas ta aga enda isiklikule veebilehele üles paar pilti huvitavast riietusest, mida kaunistavad ühed kõrvarõngad aastatetagusest ajast... ja just kõrvarõngastes peaks vihje seisnema!

Tegemist on kõrvarõngastega, mida ta kandis viimati avalikult "If I were a boy" muusikavideos. Ent Beyoncé kaksikute tegelik sugu selgub ilmselt juba üsna pea!

Jaga
Kommentaarid