Tuntud tantraterapeudi Urmas Silmani eksabikaasa ja hiljutine elukaaslane rabavad uute asjaoludega skandaalis, mis puhkes Silmani ümber läinud nädalal. Väidetavalt on Silman tantramassaažide käigus, kus naiskliendid ei suuda end ekstaasis enam kontrollida, astunud nendega ka vahekorda…

Õhtuleht kirjutas läinud nädala neljapäeval Urmas Silmani (47) tantramassaažiseansil käinud naise juhtumist, kus tantraterapeut olevat keset seanssi kliendile ootamatult… oma meheau pakkunud! Naine kirjeldas Õhtulehele lähetatud kirjas, kuidas peagi pärast seda, kui Silman oli ta massaaži ja keelega ekstaasi laineharjale viinud, pakkus mees talle oma intiimset kehaosa katsumiseks ja minetiks – väikese ekstrana massaaži juurde, nagu Silman olevat väljendanud. Erutuse tipul naine võttis pakkumise vastu, kuid adus hiljem, et tegelikult kasutas massöör tema abitut seisukorda ära.

Urmas Silman kummutas kõik taolised väited ja nimetas kogu loo oma eksabikaasa kättemaksuks, kuna tema on nende ühisel alal edukam! Nüüd on Katrini ehk Jayaga ühinenud ka Urmas Silmani elukaaslane, kes viivitamatult lõpetas temaga suhte, kui oli lugenud eelnimetatud naise kirjeldust tantramassaažist.

Jaga
Kommentaarid