TV3 avalike suhete juht Kertu Jukkum puhkab pärast ränkrasket Barcelona maratoni Balil, kus püüab taastada enda energiat ja tervist.

Kertu Jukkum võttis enda spordiblogisse kokku kõik mõtted, mis valdasid teda enne ning pärast Barcelona maratoni ja kokkuvõtvalt taipas ta üht - haigena jooksma ei minda. Tema sõnul ei möödunud maratonieelne arstilkäik just kõige paremini ja selgus, et vereproov ei ole sugugi mitte korras. "Rauaga on mul alati probleeme olnud, kuid sel korral sain lausa aneemia diagnoosi," tunnistas Kertu. 

"Arst jagas minuga viimaste loengute materjale, tegi kõikvõimalikke uuringuid, et välistada haigusi, kasvajaid ja muud. Ei midagi uut ei selgunud. Ikka toitumine - viimaste aastate pigem taimetoitlus on jälje jätnud. Mulle üllatuseks avastasin, et peedist ja maasikatest raua ammutamine on täielik müüt." Loe tema maratoni- ja terviselugu pikemalt edasi SIIT!

Nüüd puhkab ja taastab ta jõuvarusid Balil, kus näiteks ühed vahvad ahvikesed tema tuju tõstavad. Kertu toredad sotsiaalmeedia jäädvustused on allpool!

Seoses vahvate loomadega on Kertu Jukkumil aga üks üleskutse aidata neid loomi, kellel end ise abistada ei õnnestu. "Selle T-särgil oleva triibiku püüdis pildile harrastusfotograaf ja raadiohääl Alari Kivisaar. Modelliks on tüüpiline varjupaigaloom, kelle taolisi on Eestis kodu-ootel tuhandeid," tutvustab Kertu.

"See konkreetne kiisu on tänaseks kodu küll leidnud, aga et abistada teisi hätta sattunud loomi, annetab foto autor igalt müüdud särgilt 5 eurot Nurru Ometi loomade heaks."

MTÜ Nurru Ometi on loodud, et abistada kodutuks jäänud loomi ning vähendada hukatavate arvu Eestimaal. Oluline panus on kasside steriliseerimine, mida ka annetatud summa eest teha plaanitakse.

OSTA SÄRK SIIT: noart.ee/et/a/miisu

Monkey business #bali #monkeytown

A post shared by Kertu Jukkum (@kertujukkum) on

Kus viga näed laita, seal tule ja aita! #monkeybusiness #monkeytown

A post shared by Kertu Jukkum (@kertujukkum) on

Jaga
Kommentaarid