Möödunud aastal šokeerivate lahutusuudistega maailma raputanud staarpaar Brad Pitt ja Angelina Jolie ei soovinud üksteisele küll lapsehooldusõigusi anda, ent koos äri on nad nõus tegema ikka.

"Brangelina" omavad endiselt Prantsusmaal üht mõisa (väärtusega 60 tuhat dollarit), mis tänu viinamarjaistandusele on taganud neile üsnagi viljaka veiniäri ja nende vein "Mirval Provence" sai tõeliseks müügihitiks.

Nüüd aga otsustas paar miskit ette võtta ka oliivi-istandusega ja hakata tootma oliiviõli. Hetkel on plaanis müüki paisata 10,000 pudelit oliiviõli.

Nende ettevõtmise veinikaupmees, prantslane Charles Perrin ütles, et Mirval on investeering Brangelina pere ja laste jaoks. "Meil on nendega pikkaajalised kokkulepped."

Oliiviõli (mis on pakendatud 500 ml pudelisse) sisaldab aga nende sõnul ka mandlinoote, sarapuupähklit ja pisut artišokki ning läheb müüki hinnaga 91 dollarit pudel.

Nous vous présentons aujourd'hui, l'Huile d'Olive Miraval. Pleased to introduce you Miraval Olive Oil. #miraval #provence

A post shared by Miraval Provence (@miravalprovence) on

Jaga
Kommentaarid