12. aprillil esitles rõivabränd VARKKI oma kevad-suvist kollektsiooni “Suvehelid” United Motorsi Tallinna MINI esinduses. Lavale jõudsid nii naiselik edevus, samas praktiline kantavus,  moodne kergus kui ka põnev pastelne geomeetriline värvidemäng. 

“Suvehelid” aitas moepublikuni tuua ikooniline autobränd MINI United Motorsist. Kollektsiooni täiendasid imelised ehted Krista Lehari autorikollektsioonist “Aubergine”. Modellide meigi eest hoolitses Stagecolor Cosmetics ja juuksed seadis lavavalmis PR Juuksurisalong. Esitlusel jalanõud oli pärit  Sportlandist. Kevadise mullijoogiga kostistas külalisi Vino Nobile Veinipood. Sündmust korraldas Stiilikanal.

VARKKI uus minimalistiku joonega kevad-suvine kollektsioon “Suvehelid” on inspireeritud tundlikest pooltoonidest. Murtud sinise, kahvaturoosa ja õrna beeži kõrval kohtab VARKKI kevad-suves aktsendina sügavsinist ja puhast valget. Geomeetriline mäng kollektsiooni erinevate värvidega toob vaheldust kangamustritele ning graafikaelemendina kohtab toodetel suvehõngulist sääske.

Kevad-suvist kergust rõhutab ka kleitide, seelikute ja pluuside juures hoitud avaram lõikejoon. Pükse iseloomustab “lühikeseks jäänud” pikkus ja trikotaažist toppe naiselikult edevad lipsseosed. Hooaja jakkide seas domineerib puhas värv ja sirge siluett. 

VARKKI on bränd, kes toob peenetundeliselt edevuse meie argipäeva. Luues naisterõivaid, mis on piiripunktis kõrg - ja massimoe vahel. 

Väikesetiraazilised kollektsioonid on tuntavalt disainerikäekirjaga, mida iseloomustab mäng detailide ja lõikekonstruktsioonidega. 

Peenetundeline edevus igasse argipäeva!

Jaga
Kommentaarid