// Rohkelt õnne sünnipäevalistele! //

  • Kristjan Kasearu (31) 21.04.1986, laulja
  • Elisabet Reinsalu (41) 21.04.1976, näitleja
  • Karin Rask (38) 21.04.1979, näitleja
  • Jaanika Arum (30) 21.04.1987, näitleja
  • Aino Pervik (85) 22.04.1932, kirjanik
  • Mart Laar (57) 20.04.1960, poliitik
  • Hedvig Hanson (42) 22.04.1975, laulja
  • Toomas „Tommyboy“ Tilk (41) 22.04.1976, räppar
  • Jüri Vlassov (69) 23.04.1948, näitleja
  • Peeter Rebane (44) 24.04.1973, meelelahutusärimees
  • Martin Helme (41) 24.04.1976, poliitik
  • Sandra Uusberg (31) 24.04.1986, näitleja

Jäär
21. märts – 20. aprill
Laulusõnad küsivad: “Sein on ees, kas näed sa?” Jah, Jäär näeb seina, kuid ükski sein pole nii kõrge, et sellest üle ronida ei saa. Toores tahtejõud ja usk on need, mis sind edasi viivad. Jätka samas vaimus!

Sõnn
21. aprill – 20. mai
Kiired nädalad on selja taga ja nüüd on aeg võtta pisut rahulikumalt. Väikesed draamad võivad su õndsat argipäeva siiski tabada, kuid rööpast need sind välja ei vii. Oled vastuvõtlik ja empaatiline. Sa tajud üsna selgelt, mida keegi mõtleb ja millised plaanid kellelgi sinuga seoses on.

Kaksikud
21. mai – 20. juuni
Kui seisad näoga päikese poole, siis jäävad varjud selja taha. Oled selle lihtsa tõe unustanud ja kipud asju nägema pisut liiga tumedates toonides. Pole põhjust! Vaata, millega sa oled hakkama saanud ja millised toredad ettevõtmised sul käsil on - põhjust rõõmustamiseks on küllaga. Suhted tekitavad pinget, kuid väike pinge võib vahel väga hea olla.

Vähk

21. juuni – 22. juuli
Oled kodus ja oma peas kevadise suurpuhastuse ette võtnud. Kui ei, siis nüüd on õige aeg seda teha. Veenus soosib sõprus- ja armusuhteid. Kasuta vabu hetki planeeritumalt ja mõistlikumalt. Kipud tegema miljon lisaliigutust, millest mitte midagi kasu pole. Need vaid väsitavad.

Lõvi
23. juuli – 23. august
Ära lase end teiste tujudest heidutada. Kui su kaaslasel on käsil mossitamise periood, siis ei pea see olema käsil ka sinul. Soeta endale mõni kaitsekristall, mis jõudu ja rahu annab. Lõvi sotsiaalne elu saab hoo sisse ja see ei näi raugevat enne maikuu keskpaika.

Neitsi
24. august – 22. september
Möödunud pikk nädalalõpp andis sulle väga vajaliku energia. Nüüd on kõik juba su enda teha – kas laiskled edasi või asud toimetama. Krahma endal kratist kinni ja tiri end tegudele!

Kaalud
23. september – 23. oktoober
Su energiatase on madal, mistõttu ära tee endale algavaks nädalaks suuri plaane. Su suhte-elu on see-eest põnev. Käid kellegi ümber nagu kass ümber palava pudru ja ootad hetke, mil “rünnata”. Vaata, et sa seda hetke maha ei maga, sest huvilisi on peale sinu veel.

Skorpion
24. oktoober – 21. november
Soojad tunded, soojad sõnad ja emotsioonid – need on Skorpioni uue nädala märksõnad. Võta koos armsamaga ette matk või väike nädalavahetuse puhkus, sest see viib teie suhte uude ja veelgi sügavamasse faasi. Tehnikavidinad võivad sind sel nädalal alt vedada, kuid ära tühjast ärritu.

Ambur

22. november – 21. detsember
Oled üsna pikalt rahulikus tempos kulgenud, kuid nüüd oleks aeg tegutsema asuda. Kaugened vastutusest ja lükkad ülesandeid üha rohkem teiste kraesse. Nii pole õige! Sinust pigistab jõu välja keeruline suhe või tervislik olukord. Tee end korda!

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar
Sa oled kui lotovõit, keda kõik saada ihkavad. Jälgi hoolikalt, kellega enda aega ja oskusi jagad. Kõikjale sa ei jõua. Ei peagi jõudma. Sul avaneb võimalus proovida midagi uut ja sa satud sellest vaimustusse. Ehk leiad läbi ootamatuse uue töö, hobi või koguni armastuse…

Veevalaja
20. jaanuar – 19. veebruar
Su ilusat kevadet kipub varjutama suhe, mis üha suuremat peavalu tekitab. Istuge maha ja mõelge, kes te teineteisele olete - sõbrad või kallimad? Kas sel kooskulgemisel on tulevik või üksnes olevik? Aeg lendab ja teineteist kinni hoida pole mõtet…Veevalaja rahakotis ulub tuul, kuid sellest pole midagi – paremad ajad on kohe käes. Kannatust, ainult kannatust.

Kalad
20. veebruar – 20. märts
Kevadpäike on Kala sulpsu lööma pannud. Oled igal võimalikul hetkel looduses – toimetad aias, jalutad koos sõpradega või sõidad jalgrattaga. Isegi töö ja õppimise oled sa värske õhu kätte kolinud! See kõik annab sulle jaksu ja D-vitamiini. Hoia siiski sall kaelas ja teekruus käeulatuses.

Jaga
Kommentaarid