Taavi Paomets, tuntud kui Avoid Dave täitis mõni aeg tagasi enda pikaaegse unistuse ja põrutas aastaks Uus-Meremaale elama. Seljataha jäi küll turvaline karjäär ja äsja valminud stuudio Eestis, ent see ei takistanud teda unistamast elust teisel pool maailma. Lõpliku initsiatiivi andis Taavile aga tüdruksõber Teresa, kellega ühist unistust jagati.

Hetkel Uus-Meremaal viibivad eestlastest reisiblogijad Estlanders kohtusid muusiku Taavi Paometsaga, kes jagas igati eluterved mõtted ja inspiratsiooni elust uuel, ühteaegu eksootilisel kui ka kodusel maal:

Aastatepikkune karjääriloomine on Taavi asetanud mitmetesse erinevatesse rollidesse. Ta pole pelgalt artist ega laulukirjutaja, vaid pigem mees nagu orkester – alati valmis salvestama, produtseerima, kirjutama, taustavokaale laulma või kui vaja, siis kasvõi orkestripartiid komponeerima.

Mõneti kindel ja turvaline karjäär ning äsja valminud stuudio Eestis ei takistanud aga unistamast elust teisel pool maailma. “Mõnikord lihtsalt ei jaksa argi virr-varri all vastu pidada. Seepärast ongi oluline püüda näha maailma teise nurga alt. Igaüks peaks sellist vaheldust kogema. Perspektiivi muutmine ja püüd teiste inimeste maailmavaadetest aru saada rikastab tohutult.”

Kuigi Taavi on reisinud alates varasest noorusest, on enamus reisid olnud pigem lühikesed, kuni kolmenädalased otsad. Uus-Meremaa on esimene pikem ettevõtmine. Mõte külastada kõige kaugemat punkti Eestist, tuli pähe juba põhikoolis. “See tundus kauni loodusega,  kauge, müstiline ja ligipääsmatu koht ning umbes aasta tagasi mängiski elu kaardid kätte.” Ei saa ka salata, et suureks mõjutajaks oli tema tüdruksõber Teresa, sest Uus-Meremaa oli temagi unistus.

Loe Taavi ja Teresa lõbusatest seiklustest pikemalt edasi siit - estlanders.com/taavi-paomets-elust-uus-meremaal!

Jaga
Kommentaarid