Piret Järvise armastatu, Slippery Slope laulja Egert Milderi fotosilm tabas kallimast eriti vinged fotod ja patt oleks need jagamata jätta.

Fotod valmisid aga Eesti rõivadisainer Liisa Soolepp kodulehe tarvis, kus Piret jagab enda mõtteid riietest, riietusest ja enda suhtest moega. Ka fotodel kannab ta eestlase disainitud kudumit.

Pireti sõnul on ta alati moest väga huvitatud olnud ja kui nii võib öelda, siis on tal olnud riietega eriline suhe. Seda just ema tõttu, kes ülikoolis õmblemist õppis ja sedapuhku ka Piretile ja tema õele ning vennale enamik riietest õmbles. "Ajakiri "Burda" oli meie kodus aukohal ja seda võis igalt poolt leida," meenutab Piret.

Küll aga on tal riietega meeles ka üks naljakas seik: pärast Vanilla Ninja aega asus ta tööle televisioonis ja seetõttu kogunes talle koju palju sponsorite poolt saadetud riideid, ent sellest hoolimata käis ta ka ise palju shoppamas...

Missuguse kummalise tõdemuseni aga ta lõppkokkuvõttes jõudis, seda saad edasi lugeda aga SIIT! Ja üks maruäge fotoshoot on sellel lehel samuti garanteeritud!

A post shared by Piret Järvis (@piretjarvisss) on

Jaga
Kommentaarid