• Eve Kivi 79 08.05.1938, diiva
  • Tarvo Sõmer (44) 05.05.1973, näitleja
  • Tanel Veenre (40) 05.05.1977, ehtekunstnik
  • Ain Lutsepp (63) 06.05.1954, näitleja ja poliitik
  • Gerd Kanter (38) 06.05.1979, olümpiavõitja
  • Taavi Tõnisson (38) 06.05.1979, näitleja
  • Helena Merzin-Tamm (45) 07.05.1972, näitleja
  • Jaak Prints (36) 07.05.1981, näitleja ja lavastaja
  • Maria Avdjushko (49) 09.05.1968, näitleja ja filmitegija
  • Tamur Tohver (48) 09.05.1969, lavastaja
  • Arnold Rüütel (89) 10.05.28, president
  • Ago Roo (71) 11.05.1946 näitleja
  • Anna „Sahlene“ Sahlin (41) 11.05.976, rootsi Eesti eurolaulja

Jäär 21. märts – 20. aprill
Sa leiad kaua pead vaevanud küsimusele vastuse. See sisendab sinusse usku ja tahtejõudu midagi veel korda saata. Energiat voolab Jäära nädalasse uksest ja aknast. Sa oled sotsiaalne ja soe ning mõjud kui sõõm värskendavat kasemahla.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
See, millele oled end pikalt pühendanud, tekitab üha uusi küsimusi. Mõtled, kas jätta kõik sinnapaika või jätkata. Mine edasi! Grande finale on käegakatsutavas kauguses. Reedel pidutse, kuid hoia oma rahakotil silm peal – kui sa seda ise ei tee, teeb keegi sinu eest…

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Energiat jagub, kuid sa ei oska seda rakendada. Tegeled mitme asjaga, kuid sul pole tõelist kirge, millesse sukelduda. See nädalal on ideaalne aeg see leida! Mõtle, mida sa alati teha oled tahtnud ja tee sellega algust. Kui keegi kutsub sind endaga huviringi kaasa – mine! Jaga end rohkem teistega, sest see tuleb üksnes kasuks.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Nädal toob vastutust ja palju tööd. Keskendu dokumentidele, millele alla kirjutad - loe enne otsustamist kõik kümme korda läbi. Sa mõistad peegli ees seistes, et suvevormi saavutamiseks pole veel hilja tegutsema asuda. Nutt ja hala kaloreid ei põleta, küll aga teeb seda kepikõnd.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Elu ootamatused panevad sind plaane muutma ja võid seetõttu mõned sõbrad turri ajada. Kõik plaanid, mis ellu viia kavatsesid, on nüüd pea peale keeratud. Pole hullu! Jaksu sul jagub ja oma aega suudad sa ka nii sättida, et sind ennastki jagub kõikjale. Muide - kiirete asjatoimetuste keskel võib armuleek lahvatada.

Neitsi 24. august – 22. september
Pidu! Neitsil tuleb üks äraütlemata lustakas nädal, mis toob ta ellu üksnes häid hetki, inimesi ja emotsioone. Tööle ja koolile sa end väga raisata ei taha, kuid argikohustusi ei maksa siiski unarusse jätta. Maikuu algab lillede ja liblikatega ning liblikad lendavad ringi ka su kõhus. Armumise aeg!

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Su edasised sammud on kellegi taga kinni ja sa muutud kärsituks. Õnneks liigub kõik soovitud suunas. Nädala lõpus saab su sotsiaalne elu uue hoo. Reibas meel teeb Kaaludest ihaldusväärse kaaslase.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Kolmapäev on nädala parim päev – just siis võiksid nii palju ette võtta, kui vähegi jaksad. Inimene, kellega päevast päeva kokku puutud, äratab sinus tukkuma jäänud unistused ja tiivustab sind su tegemistes. Näita talle oma tänulikkust.

Ambur 22. november – 21. detsember
Nädala alguses vajad kannatust, rahu ja konkreetsust. Mingid asjad ei lähe nii, nagu plaanisid ja see viib sind rööpast välja. Proovi veidi rohkem enda ülesandeid delegeerida – nii tunnevad su lähedased end kasulikuna ja sa ise ei lähe koormuse all katki. Näita paremini välja, mida tunned ja millest mõtled.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Sa kulutad oma aega asjale, mis muudkui venib ja venib. Proovi leida mõni muu lahendus ja võid üllatuda – see viib sihile. Ehkki tubaseid toimetusi on sel nädalal enam kui küll, liigu siiski ka õues. Värske õhk annab lisaenergiat ja ei lase sul uuesti talveunne jääda.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Su pea on tulvil ideid ja sa tunned end tõelise Einsteinina. Oled uudishimulik, innovaatiline ja mõne jaoks ehk pisut tüütugi. Ära pane neid tähele – sina lenda, sest tiivad on sul pikad ja kannavad kaugele. Veevalaja, kel kaaslane olemas, armub temasse üha uuesti. Vallaline Veevalaja võib aga nüüd leida just selle õige.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Majanduslik olukord paneb sind pead murdma ja oled seetõttu ärritunud. Istu maha ja pane kulud ja tulud kirja – see toob selgust, mille pealt kokku annab hoida ja kuidas raha paremini liikuda võiks. Ära ole teiste suhtes nii pedantlik ja ära solvu nii kergesti. Vajad nüüd häid sõpru ja head nõu rohkem, kui eales varem.

Jaga
Kommentaarid