Eksninja Katrin Siska jagab enda blogis lisaks pöörastele ja elumuutvatele reisiseiklustele ka hetki ning kogemusi, mis teda inimesena rikastab. Näiteks suutis ta tahtejõu abil kõriga purustada puust noole.

Enda värskes sissekandes jagab ta pisinippe ja saladusi, kuidas olla rahaliselt sõltumatu ning kuidas lubada endale iga kell täpselt seda, mida hing ihkab. Selle saladuse õppis ta muideks ühel seminaril, mille maksumus on ligi 2400€.

Katrin Siska sõnul oli selle seminari emotsionaalselt kõige kihvtim osa iseenda hirmude ületamise harjutus, kus tuli kõriga puidust nool purustada, millel muide terav metallist ots! "Tuhandest koolitusel osalejast ei julgenud seda harjutust läbida vaid 7 inimest," tunnistab ta. "Nad ei kirjutanud alla sellekohast lepingut (jah, igaüks pidi andma lubaduse harjutuse ajal enda vigastamise korral mitte esitada korraldajatele kahjunõudeid jms!) ja pidid saalist lahkuma."

"Kui mina oma kõriga terava noole murdsin, oli mul küll kael marraskil, aga see emotsioon, mis mind valdas, oli ERAKORDNE! Ma tantsisin, hüppasin, kiljusin ja naersin valju tantsumuusika saatel nagu segane, sama kogesid ka kõik järgmised noolemurdjad. See oli lihtsalt nii võimas kogemus!"

Kuidas saab endale kõike seda lubada, kui päevad kuluvad tööl käimisele ja väikese sissetuleku kõrvalt ei õnnestu see kuidagi? Loe Katrin Siska blogist!

A post shared by Katrin SiSka (@siskablog) on

Jaga
Kommentaarid