Kanal 2 uudistemagasini „Reporter“ üks ankruid Olaf Suuder elab uues rütmis. Viie aasta eest oma noorpõlvearmastatuga abiellunud Suuder on nüüd juba mõnda aega kooselus hoopis teise daamiga, peagi on sündimas ka nende ühine laps.

Tele- ja raadioajakirjanik Olaf Suuder (44) on figureerinud teleekraanil juba 90ndatest aastatest, mänginud krimiseriaalis „Kelgukoerad“ ja juhtinud ka tervisesaadet „Tohter Olaf“, kuid tema eraelust on vähe teada. Pisut enam avas uudisteankur oma elu just viie aasta eest, kui ta abiellus ja alustas mõni aeg hiljem tohtrisaatega.

Olafi ja tema noorpõlvearmastuse teineteiseleidmise lugu, mis viis abiellumiseni, kõlas kui muinasjutt. Nimelt kohtusid toonane arhitektuuriüliõpilane Irina ja arstitudeng Olaf Tartus harrastusteatris 90ndate aastate alguses. Irina (46) on venelanna, kes armus Vene sõjaväes aega teeninud eesti sõdurpoissi, kolis tema pärast 1991. aastal Eestisse ja asus hakatuseks grimeerijana tööle Tartus Vanemuise teatris.

Tänaseks on seegi lugu siiski minevik, väidetavalt on Olaf ja Irina oma abielu ka juba lahutanud.

Kuidas kommenteerib enda uut elu Olaf Suuder ise ja kes on see salapärane uus lapseootel naine - seda uudista juba värskest Kroonikast!

Jaga
Kommentaarid