„Kui vaadata, mida me oleme koos Marisega teinud ja saavutanud – lapsed, pere, kodu. Uskumatu! Ma teadsin, et selline armastus on olemas, ja tänan iga päev jumalat, et mul jätkus selle leidmisesse usku,“ sõnab laulja Dave Benton.

„Olen ma range isa, tüdrukud?“ heidab laulja Dave Benton (66) talle esitatud küsimuse tütardele Sissile (18) ja Lisale (15) edasi.

„Kas me võime ausalt vastata?“ lõõbib Sissi vastu. Tüdrukute sõnul valitseb nende kodus „õigustatult range kord“. Isa Dave’i ja ema Marise (46) jaoks on tähtsaim see, et lapsed õnnelikud oleksid.

Dave’il sai aprilli lõpus täis üheksateist aastat Eestis elamist. Minema ta siit ei kipu, ehkki mõtleb üha rohkem sünnipaigale Arubale ja sellele, et mingi aja oma elust võiks veel seal elada küll...

Eestist lahkujaid on rohkem, kui siia tulijaid. Arubalgi on mõnusamalt soe...

Kui ma vaid ilmast lähtuks, oleksin ma siit üheksateist aastat tagasi lahkunud! (Naerab.) Aga – no vaata ringi! (Dave laiutab oma Viimsis asuva kodu hoovil käsi ning viitab siis tütarde, marjapuude ja peenarde poole.) Vot see hoiabki mind siin! Elu ei seisne ainult ilmas – siin on kordades enamat. Mina ei taha siit kuskile minna. Mu jutt võib tunduda igav, aga ma tõepoolest hindan seda, mis mul on – mu perekond, mu kodu. See teeb mind õnnelikuks. Vaata, ma sain just terrassi valmis. Praegu olen ma näiteks selle üle rõõmus.

Korralik töö. Ise ehitasid?

Alustasin ise, kuid selg andis tunda, mistõttu kutsusin spetsialistid appi. Kaks meest tulid, nokitsesid kella kümnest neljani ja valmis see saigi. Mina teeksin seda oma valutava seljaga ilmselt siiamaani.

Mis su seljaga juhtus?

Mul on neerud haiged ja need annavad aeg-ajalt tunda. Praegu on kõik hästi – käisin hiljuti arsti juures ja analüüsid olid lausa suurepärased, kuid eks pean rahulikumalt võtma. Laulmas ma muidugi käin ja tegelikult teen kõike, kuid üle ei tohi pingutada.

Jaga
Kommentaarid