„Mulle jääb alatiseks meelde, kuidas ma juhuslikult üle õla vaatasin ja nägin, et Andres, keda ma siis veel ei tundnud, oma sõbraga juttu rääkis ja näpuga minu peale osutas. Mõned nädalad hiljem sain teada, et just sel hetkel ütles ta: „See naine peab saama minu omaks!” Ja nii ka läks…,” meenutab Birgit Puusepp oma esimest kohtumist tuntud raadiodiskori Andres Puusepaga.

Maagilisel kuupäeval 07.07.17 peetud pulmapäeval täitus Birgitil (25), kes varem kandis perekonnanime Koppel, ja Andresel (30) päevapealt kolm ja pool aastat koosolemist. Saaremaal Rüütli hotellis toimunud peole kutsuti üle saja külalise – kõige armsamad perekonnaliikmed, sugulased ja sõbrad.

Kuidas te kihlusite?

Ma rikkusin veidi Andrese kihlusplaane. Tema tahtis mind õhtul restorani viia. Mina ütlesin aga, et nii super ilm, lähme Viru rabasse jalutama! Nägin, et Andres muutus närviliseks, aga kuna ta oli kunagi öelnud, et tema mind enne kolme aastat kooselu naiseks ei palu, ei osanud ma midagi kahtlustada. Andres oli mitu korda rabas mõelnud, et nüüd on see hetk, kuid ta ei julgenud.

Me kihlusime 16. juulil 2016. aastal Kaberneeme rannas restorani Oko lähedal. Läksime sinna sööma ja äkki sai Andres aru, et päev on kohe läbi… Ta ütles mulle, et siin ligidal on ilus rand, lähme jalutama. Ma veidi küll imestasin, sest Andres pole väga niisama-rannas-jalutaja tüüp, kuid muidugi nõustusin. Ühel hetkel hakkas ta romantilisi ja tähendusrikkaid küsimusi küsima ning järgmiseks laskus ta ühele põlvele ja lausus selle uskumatu küsimuse. Muidugi hakkasin mina meeletult nutma ja unustasin vastata! Andres siis meenutas mulle, et nüüd on see koht, kus sa peaksid vastama. Loomulikult oli mu vastuseks „jah”!

Jaga
Kommentaarid