Eestist pärit USA näitleja ja modell Johann kekutab Instagramis alasti fotoga, millele ta on andnud siiski tagasihoidliku töötluse.

"Siin ma olen, kannan nähtamatut rätikut, mis mingil moel siin pildil avaldub," kommenteerib Johann ise enda fotot.

Hollywoodi tõusev täht Johann on muusik Tarmo Urbi poeg, kes kolis kümneaastasena emaga Soome elama, kirjutab teleajakiri Nädal. "Läksin kuuks ajaks isale Ameerikasse külla ja mulle meeldis seal väga," meenutas Johann intervjuus lehele ArtistDirect. “Kui hiljem tagasi läksin, pidi reis olema samamoodi külaskäik, aga lõpus küsis isa, kas tahan päriseks USAsse tulla. Vastasin kohe, et kurat, tahan küll! See oli kummaline tunne.” 

17aastasena isa juurde kolinud Johann ütles karjääri algusaastatel Kroonikale, et Ameerika on alati tema jaoks kodu olnud. Juba enne lennukist väljumist teadis, et kuulub sinna. Johann alustas oma karjääri teismelisena New Yorgis, kus tegi modellitööd.

"Soomest välja saades ei teadnud ma, et mind vaadatakse kui kena välimusega inimest. Mulle meeldis sealjuures fakt, et mul on võimalus reisida, raha teenida ja inimestega kohtuda. See oli mu elus fantastiline aeg.” 

A post shared by Johann Urb (@urbjohann) on

Jaga
Kommentaarid