Mul on õnneks nii palju küpsust, et oskan ära tunda selle õnne, mis mu elus hetkel on,” kinnitab uues suhtes ja uutes projektides KATI SAARA VATMANN (50). Kati on asunud Altveski vesi veski peremehe kultuurikeskust looma. Vesiveskis käivitatud keskuse esimesest suvelavastusest kasvas omakorda välja noortestuudio „Mina olen”.

„Lastega ei tegele Eestis sisuliselt mitte keegi. Raplamaa lapsed on kas bussiootepaviljonis nutitelefonis või konutavad enese leidmise asemel ei tea kus,” teab Kati. Projektiga on ridamisi liitunud Terje „Vallatud kurvid” Luik, Heli Vahing, Emil Rutiku ja ka Eero Spriit. Stuudio juures alustab muu hulgas ka Kati väimees Paul Neitsov kitarrikooliga. Muide, ühiskonnateadlasest Ülo Vooglaiust sai „Mina olen” patroon-õpetaja. Juba lavaküpses suvelavastuses „Südamesalu salavägi”, mida näidatakse Altveskil veel augustis, mängib Kati ise Lumivalgekest! Keskeakriisis Punamütsikest mängib Liina Meta Kuuskman, kes on pannud kunagise kurja hundi ketikoerana oma maja ehk Altveski külge ketti – kuri hunt on Emil Rutiku

Kuidas siis kultuurikeskuse rajamise käivitanud eraeluline õnn Kati õuele maandus? Loe täpsemalt edasi värskest Kroonikast!

Jaga
Kommentaarid