Vanilla Ninjast sirgunud lauljal, äsja „Pealtnägija“ saatejuhtide ridadest lahkunud Piret Järvisel (33) seisab ees elu üks suurimaid tähtsündmusi – Piret ja tema kallim, Slippery Slope’i solist Egert Milder (27) abielluvad. Ja just möödunud nädalavahetusel tähistasid noored enda viimaseid hetki vallalisena.

Laulatus ja pulmapidu vanemate, õdede ja vendade seltsis leiab aset augusti alguses eksootilises Gruusias, Tbilisis, mis on Piretile ja Egertile praegu teiseks koduks – elu viis Egerti Gruusiasse kinnisvara ja ehitusega tegelema.

„Kuna me oleme vähemalt poole ajast seal, siis tundus loogiline, et teeme oma pulma Gruusias,“ seletas Piret juuni alguses Kroonikale. „Seal saab ka ilma peale rohkem kindel olla kui Eestis ja koht ise on võrratult ilus.“

Et võõras riigis pulmi korraldada, pöördus Piret nõustamiseks saatkonda, kust nad Egertiga said kõik juhised. Pireti sõnul ei jää sõbrad tähistamisest kõrvale, sest Eestiski kavatsetakse üks järelpidu maha pidada.

Paar kihlus eelmise aasta oktoobris, puhkuse ajal Fääri saartel. Kahe riigi vaheline logistika jääb Pireti sõnul esialgu toimima nii nagu siiani – poole ajast on Piret Gruusias ja Egert käib igal võimalusel siin.

Jaga
Kommentaarid