Iga õpilane on omanäoline. Nii erinevad ka nende ootused oma mobiilsele kaaslasele. Eelseisvaks väljakutsetest pungil eluperioodiks võid nende üsna erineva aga väga väärika sülearvutimudeli seast kindla partneri leida ka SINA.

XPS 13 on tõeline MacBooki konkurent, mille näol on tegu koguni maailma kõige väiksema 13,3" ekraaniga sülearvutiga, kuna ekraaniraam on praktiliselt olematu. XPS 13 on pika akuajaga, koolitükke saab teha ilma vahepealse laadimisvajaduseta muretult kogu päeva, nii et laadija võib lausa tahtlikult unustada kaasa võtta! 

XPS 13 tavamudeli jälgedes astub ka XPS 13 9365, mis näeb välja peaaegu identne tavamudeliga, erinevuseks hinged, mis võimaldavad ekraani keerata klaviatuuri taha, muutes XPSi põhimõtteliselt tahvelarvutiks. 9365 on originaalmudelitest veidi õhemaks tehtud, kuid kahjuks on kompromisse tehtud just ühe XPS 13 suurima trumbiga - täismõõdus USB-pesadega. Neid lihtsalt enam ei ole, pole ka SD-mälukaardipesa, arvutil on vaid kaks USB-C pesa ning Micro-SD mälukaardipesa. Hetkel ei tundu veel need ajad kätte jõudnud olevat, mil saab ilma pordilaienditeta/adapterita hakkama.

Latitude E5470 on Delli vaste (või peaks ütlema: vastane) Lenovo kuulsatele ThinkPadi äriklassi mudelitele. 

Latitude E5470 on kuldne kesktee mitte niivõrd selles mõttes, et see oleks kuidagimoodi keskpärane, vaid ainult tänu sellele, et Dellil tekkis tahtmine piire veelgi kaugemale lükata. Nii loodi Latitude 7-seeria veel eriti nõudlikule, võiks öelda isegi kompromissitule kasutajale. Aga nagu ka tippspordis on viimase meetri püüdmiseks või millisekundi mahalihvimiseks vaja investeerida ebamõistlikult palju aega, raha või energiat, nii on tarvis näiteks sülearvutites kergemaks kaaluks ja tugevamaks kereks kasutada kalleid materjale või tuhandeid tunde teadlaste higi kulutanud lahendusi. See on koht, kus Latitude 5-seeria lubab säästa - see pole PARIM, see on lihtsalt VÄGA HEA äriklassi sülearvuti. Latitude'ile omaselt on arvutil külluslikult ühendusliideseid, seda saab kerge vaeva ja väikeste kuludega parandada, uuendada ja kasutada Delli E-port dokkimisseadet. 

Lenovo X-seeria on tuntud oma suurepärase mobiilsuse poolest, selles osas ei jää varasematele mudelitele alla ka X240, millel on ligi 10 tundi reaalses kasutuses kestev aku, kompaktne, ent vastupidav disain, teistele ei jää alla ka X240 süleri IPS ekraan, mis on silmale parem, ning ka väga heade vaatenurkadega. 

ThinkPad T430 näol on tegu arvutitega, mida vanus ei murra. Notebooks.ee on valinud välja just ThinkPad T-seeria arvutid, mida müüme inimestele, kes ei soovi osta uut ja odavat tarbimisühiskonna rüperaali. Antud T430 on tegu endiste firma liisinguarvutitega, mis on esimest omanikku teeninud kenasti 3-aastat, kuid kindlasti on nad valmis teenima ka uut omanikku sama kaua kui mitte rohkemgi.

Tule tutvu sülearvutitega meie salongis Tallinnas WW Passaaži keskuse III korrusel või viska pilk peale eripakkumistele meie veebipoes aadressil www.notebooks.ee. Eesti parimad hinnad garanteeritud!

Jaga
Kommentaarid