• Mait Malmsten 45 06.09.1972, näitleja
  • Andres Mustonen (64) 01.03.1953, muusik ja dirigent
  • Sander Rebane (26) 02.09.1991, näitleja
  • Anne Erm (73) 04.09.1943, Jazzkaare juht
  • Eero Spriit (68) 04.09.1949, näitleja ja lavastaja
  • Jekaterina Novosjolova (32) 04.09.1985, näitleja
  • Timo Vendt (47) 05.09.1976, muusik, helilooja ja produtsent
  • Eiki Nestor (64) 05.09.1953, poliitik
  • Marina Kaljurand (55) 06.09.1962, diplomaat
  • Kersti Heinloo (41) 06.09.1976, näitleja
  • Margus Kappel (61) 07.09.1956, muusik
  • Marju Länik (60) 07.09.1957, laulja
  • Jaan Toots (60) 07.09.1957, staarärimees
  • Veikko Täär (46) 07.09.1971, näitleja

Jäär 21. märts – 20. aprill
Sõltuvused on halvad. Proovi neist enne sügist lahti saada. Olgu sõltuvusaineteks kompvekid, alkohol või inimene, kes sinust ei pea, kuid kelle külge sina klammerdunud oled. Kui oled kellegagi eri meelt, siis julge seda välja öelda, kuid tee seda rahulikult. Töö kulgeb viperusteta ja ka algav uus kooliaasta ei peaks kuigi suurt ängi tekitama.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Inimene on täpselt nii vana, kui vanalt ta end tunneb. Kui sa soovid värviraamatuid värvida või multikaid vaadata, pole selles midagi imelikku. Lusti ja naudi ning sõida hetkeks oma mõtetega minevikku, kus palju toredaid mälestusi leidub. Pane tähele sulle kalli inimese poolt öeldud sõnu, sest lihtsate ridade vahele on peidetud suured mõtted.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Kasuta aega praktilisemalt. Teleri või telefoni ees jorutamine ei vii kuskile. Kurdad, et su sõbrad ja põnevad sündmused on kuhugi kadunud, kuid see pole ju ime. Astu mugavustsoonist välja ja tee midagi sellist, mille üle saaksid ka ise uhkust tunda. Nädala teises pooles võta silmarõõm kaasa ja veetke mõnus õhtu lemmikrestoranis. Uued tuuled teie kahe suhtes hakkavad kiirelt puhuma.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Olla n-ö tavaline ja mitte igal hetkel trende jälgida tuleb mingil hetkel kasuks, kuid sa võiksid siiski väikeste muutuste jaoks avatud olla. Proovi oma lähedaste jaoks rohkem olemas olla. Mõtle, kes on olnud sinuga su rasketel hetkedel – nüüd on sinu aeg neile enda hoolt näidata. Hoia väljas liikudes silmad lahti ja süda avatud, sest armastus ootab sind kõige ootamatumas paigas.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Pane oma suhtes piirid paika ja tee selgeks, mis sulle ja teisele osapoolele on vastuvõetav ja mis mitte. Nii väldite võimalikke ebamugavaid olukordi, kus keegi millegi peale solvuda või pahandada võib. Suurepärane nädal alustada keeleõppega, sest haarad kõike kiirelt ja kergelt. Võta sõber kaasa ja alustage uue hobiga üheskoos. See ühendab ja tuleb üksnes kasuks. Väike spaapuhkus või reis puhastab meeli.

Neitsi 24. august – 22. september
Sa ei jõua süüa, magada ega sõpradega aega veeta, sest sul on pidevalt kiire. Istu nüüd hetkeks maha, võta teekruus ette ja mõtle, mis su jaoks päriselt oluline on. Kas lähedased tahavad sind stressis ja haigena või särava ja tervena? Vastust sa ju tead, eks.

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Lõpeta minevikus elamine. Unistad ja meenutad ning ei märka, mis su silmade ees toimub. Sul on otse nina ees kõik, mida ihkad. Kui sul on tööl või koolis olnud pikemaajalisi probleeme, siis sel nädalal on hea aeg nendega tegelema asuda.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Lükkad eemale neid, keda peaksid hoidma ja imetled inimesi, kes sulle kaikaid kodaratesse heidavad. Ole väljaütlemistega hoolikam, sest muidu oled sa järgmisel hetkel ihuüksi. Sul on peas palju toredaid ideid. Asu neid ellu viima! Ära enda mõtetest liiga palju teistele räägi, sest – nagu alguses juba öeldud, keegi mitte eriti lahke inimene võib su tegemisi pidurdada. PS! Ülemusele silma visata pole okei.

Ambur 22. november – 21. detsember
September on alanud ja see on selle aasta parim aeg teha suuri otsuseid. Oled mingit mõtet veeretanud nii- ja naapidi – otsusta ära! Just see tunne, mida nüüd tunned, ongi see õige. Armastuseski särab päike. Oled taas armunud, kuid enne, kui asjaga süvitsi lähed, uuri pisut inimese tausta. Vastasel juhul pettud taas ja oled omadega alguses tagasi.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Inimsuhted neelavad sind alla. Tahaksid võtta seljakoti ja nädalaks või koguni kuuks metsa elama põrutada. Polegi iseenesest paha idee, kuid kohustused siiski kutsuvad. Aja selg sirgu ja ütle, mida sa asjast arvad. Koogutad ja noogutad pidevalt teistele takka, kuid ehk oleks aeg nüüd ka sind kuulata? Rutiin tapab. Ära lase sellel süveneda.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Aseta roosad päikeseprillid riiulile ja vaata maailma selge pilguga. Unistada võib, kuid pidevalt unistustes viibida ja reaalsust eitada ei saa. Aja end püsti ja asu tegudele. Su lähedastel on sulle häid soovitusi jagada. Võiksid neid kuulda võtta. Oled liiga pikalt vatitupsu sees elanud - aeg on päris ellu tagasi tulla.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Oled tugev ja enesekindel. Võiksid liigutada mägesid, kui tahad, ja seda sa teedki. Näita end ja suhtle rohkem, sest sinu seltskond on just nüüd kõikjal eriliselt oodatud. Oled kui päikesekiir, kelle puudutus päeva säravamaks muudab. Ela, ole, armu ja armasta. Mõtle kõike tehes siiski sellele, et homme ei peaks silmi peast häbenema.

Jaga
Kommentaarid