• Angelika Mikk 44 08.09.1973, ooperisopranist seriaalinäitleja
  • Eerik-Niiles Kross (50) 08.09.1967, poliitik ja ärimees
  • Kadri Kõusaar (37) 08.09.1980, kirjanik ja filmirežissöör
  • Tarmo Urb (65) 09.09.1952, muusik ja teadmamees
  • Klaudia Tiitsmaa (27) 09.09.1990, näitleja
  • Arvo Pärt (82) 11.09.1935, helilooja
  • Liina Orlova (76) 13.09.1941, näitleja
  • Tõnu Õnnepalu (55) 13.09.1962, kirjanik
  • Ieva Ilves (40) 13.09.1977, ekspresidendiproua
  • Varro Vooglaid (37) 13.09.1980, staarmoralist
  • Robert Linna (34) 13.09.1983, muusik
  • Kristjan Jõekalda (46) 14.09.1971, telesaatejuht
  • Carmen Kass (39) 14.09.1978, supermodell
  • Sergo Vares (35) 14.09.1982, näitleja

Jäär 21. märts – 20. aprill
Sa paned end teadlikult ebamugavatesse olukordadesse, millest väljavingerdamisega on tükk tegu. Soovid end muuuta - pole ime, kui väljud juuksurist, kus plaanisid pisut juukseotsi tasandada, sootuks juusteta.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Üheksa korda mõõda ja üks kord lõika. Jäta see meelde! Sel nädalal tasub rohkem analüüsida, enne kui midagi otsustad. Hea aeg anda sõrm uuele hobile, mis võtab tõenäoliselt terve käe ja hea aeg armuda – see suhe võib olla just see, mida vajad.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Sa muudkui mõtled ja arutad, kuid sellest üksi jääb väheks. Proovi ujuda vastuvoolu ja tabada hetki, mida muidu ei märka. Kel plaan dieediga alustada, siis nüüd peaksid küll kõik tähed seda soosima. Ava end oma lähedasele paremini. Ta ei saa miimikast aru ja ei näe su sisse nii hästi, kui arvad.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Kipud muutuma tuulelipuks, kes tahab igal pool lehvida ja kõigile meeldida. Sa ju tead – kõigile ei saa ja ei peagi meeldima. Miks sa seda mõista ei taha? See, kui sul on võimalik öösel kell kolm helistada ühele heale inimesele ja kurta kõik südamelt ära, on kordades parem, kui tunda kogu maailma lihtsalt teretamise-tasemel.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Sa väljendad end ebaselgelt ja keegi loeb sinu käitumisest välja sootuks midagi muud, kui sa eeldad. Sulle meeldib jaht, mida sinu peale peetakse, sest oled seni harjunud ise jahtija olema. Tunned siiski, et keegi kipub sind enda pealetükkivusega ahistama. Mõistad nüüd, mida tähendab kellegi käpa all olla? Pole sugugi nii mõnus, eks? Saad ehk aru, kuidas isegi edaspidi käituma peaksid

Neitsi 24. august – 22. september
Sõuad ja sõuad, kuid edasi justkui ei jõua. Väsimus, mis Neitsi kontidesse on pugenud, ei taha sealt kuidagi lahkuda. Nüüd kulub üks mõnus massaaž ära! Luba seda endale. On ju sinu sünnipäevakuu ja miks sa ei võiks end pisut hellitada? Kui midagi ette võtad, võta koos kallimaga. Vastasel juhul kannab tema heaolu eest varsti hoolt keegi teine…

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Ehmud isegi, et oled liiga palju teiste elude üle arutlema asunud. Sa suisa naudid teiste elude lahkamist, neis vigade otsimist ja kipud õpetama. Kui sa selle energia iseendale suunaksid, oleks elul aga palju parem mekk. Osta endale oma lemmik muusiku viimane üllitis, tõmba klapid pähe ja sukeldu biiti ning enesesse.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Tunneli otsas on küll valgus, kuid tunnel on pikk ja pime ning erinevaid takistusi täis. Selleks, et õndsa eesmärgini jõuaksid, pead enda ümber leidma õiged inimesed. Moodusta tiim, kellele kõiges toetuda saad ja näed, kuidas asjad iseenesest lippama hakkavad. Mõtted aitab selgemaks saada hea raamat ja tass piparmünditeed.

Ambur 22. november – 21. detsember
Sa oled justkui kookonis, kuhu keegi teine pugeda ei tohi. Nii ongi õige, sest sel nädalal kogud sa häid mõtteid ja energiat, mida septembrikuus veel kangesti vaja läheb. Sinult oodatakse ideid ja muudatusi ning sa tunned, et pole selleks justkui valmis. Tegelikult oled – ära karda öelda, mida mõtled. Su ideed maksavad ja neil on kaalu.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Oled kui kolme peaga draakon, kelle ees keegi pidevalt mõõgaga vehib ja keda ära nullida tahetakse, kuid kes vaatamata kõigele üha võimsamaks kasvab. Hea aeg pöörata tähelepanu tervisele. Sul on ideed ja tahe olemas, nüüd tuleb lihtsalt trenni kohale minna. Kaljukits, kel süda vaba, võib jooksulindil vudides kellelegi silmagi jääda…

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Oled veel omadega suves, tahad pidu ja pillerkaart, lusti ja pidu ning seda sa saad. Hullad nii, et maa on must, kuid tee seda siiski mõistlikult ehk nii, et ei peaks järgmisel päeval kartma kooli või tööle minna. Kipud asju suuremaks rääkima. Mingi kuulujutt jõuab aga ringina sinu kõrvu tagasi ja üllatab sind mitte just heas mõttes.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Inimesed on toetavad ja tahavad sulle head, kuid sa oled külm kui kala. Näita pisutki emotsioone. Täna sind hellitatakse ja ümmardatakse, kuid homme oled üksi. Sind häirivad oma partneris mingid omadused ja otsid temas üha uusi vigu. Ehk tasuks mõelda, mida endas muuta saad, et need asjad sind sedavõrd ei häiriks?

Jaga
Kommentaarid