Venemaa tuntuim maag Aleksandr Šeps, kes võitis „Selgeltnägijate tuleproovi“ 14. hooaja, on oma suurima rivaali ja endise kallima Marilyn Kerroga igasuguse suhtlemise lõpetanud ega soovinud teda ka oma Tallinna visiidil näha. „See on liiga valus. Pealegi, kui tahad uut armastust, tuleb vanaga lõpparve teha ja minna eluga edasi,“ lausub Aleksandr.

Kohtun Aleksandr Šepsiga (30) Viru Keskuse Rahva Raamatu kaupluses. Tema käepigistus on külm, kuiv ja väga nõrk, mis ei ole vene meestele üldse omane. Fotograafile poseerides suunab Aleksandr silmad puurivalt kaamerasse ja manab huultele kerge muige, mida kaunistab heleroosa kivi esihambal. Nõiapilgu müstifitseerimiseks kannab mees helesiniseid läätsesid.

Sa jõudsid Tallinna päev enne oma eesti keelde tõlgitud raamatu „Meedium. Otsides elu mõtet“ esitlust. Kas käisid ka linnas jalutamas?

Ma ei jõudnud eile mitte kuhugi. Saabusin väga hilja ja olin väga väsinud. Läksin kohe hotelli ja heitsin magama. Täna hommikul tuldi mulle kell üheksa järele ja sõitsime siia. Loodan Tallinna peal ringi käia pärast raamatuesitlust. Homme lendan juba ära.

Kas sa käisid esimest korda Tallinnas siis, kui olite Marilyniga paar?

Jah. Jalutasime temaga vanalinnas. See on lihtsalt võrratu! Mulle meeldib Tallinn oma arhitektuuri ja eriliselt sooja atmosfääri pärast. Siis kui Marilyniga siin esimest korda käisime, polnud tal veel oma kivipoodi. Kui ta selle avas, käisin muidugi seal ka. Ma ei tea, kuidas sellel praegu läheb või kuidas on see kujundatud, kuid siis oli see väga mõnus koht.

Kas sa kohtud nüüd Marilyniga?

Ei!

Miks?

Meil on absoluutselt erinevad elud. Tal on oma elu ja mul on oma.

Jaga
Kommentaarid