Priit Kuusk (44) ehk Wend, reisisell ja „Aktuaalse kaamera“ uudisteankur leidis hobikokana telesarja „Wend weis“ tehes peene lahenduse seni kodukööki määrivale pasteediteole.

„Olen kümneid ja kümneid kordi oma elus teinud pasteeti, ikka seapekki hakklihamasinast läbi ajanud nii, et kogu köök on sodi ja rasva täis. Sellega oli ikka pool päeva jamamist – aga nüüd, asenda tülikas seapekk võiga ja aktsendiks mitte ära osta kallist prantsuse konjakit, sobib ka kodune Vana Tallinn. Köök jääb puhtaks ja raha alles!“ räägib Wend.

Tema toidukultuurisarja „Wend weis“ toredate inimeste, hea kodumaise toidu ja tippkokkade näpunäidetega näitab ETV reede õhtuti.

Uudista Liivimaa lihaveise maksapasteeti grillitud leivaga ja teisigi retsepte edasi SIIT!

Jaga
Kommentaarid