Eesti viimase aja suurimad skandaalid on seotud truudusemurdmisega. Esmalt tuli avalikuks rokkar Tanel Padari lahkuminek oma elukaaslasest Kristel Mardisoost, kes oli nende suhte ajal abiellunud ettevõtja Andreas Metsamaaga. Seejärel puhkes endise peaministri Taavi Rõivase ahistamisskandaal. Mida arvavad tuntud eestlased – kas on võimalik korraga armastada kahte meest või naist?

Saate „Parim pagar“ toimetaja Susan Luitsalu:

Mõnes mõttes on võimalik armastada kahte meest korraga. Kui sa oled segaduses ja sul ei ole inimest, kes pakub sulle kõike, aga on kaks meest, kes pakuvad erinevaid tahke. Näiteks kui üks pakub stabiilsust ja teine seiklusi, siis sa võid armastada neid mõlemat, aga ideaalis leiad ikka sellise inimese, kelles need pooled kohtuvad. Olen juba piisavalt vana, et aru saada – siin maailmas on kõik asjad võimalikud. Kedagi ei saa hukka mõista. Minu poolest võib armastada ka kolme meest korraga kui vaja.

Kuidas vastasid aga Rain Lõhmus, Raimond Kaljulaid, Eda-Liis Kann ja paljud teised kuulsused - uudista täpsemalt edasi värskest Kroonikast!

Jaga
Kommentaarid