Värske Kroonika keskmes on muusikamänedžer Kadri Tali, kes lahutas enda abielu soomlasest ettevõtja Martin Lehtoneniga. 

Nii nagu kaksikutest Anu ja Kadri töine elu kulgeb suuresti unisoonis – kas või Põhjamaade Sümfooniaorkestri asju ajades –, näikse neil enam-vähem sarnases rütmis kulgevat ka eraelus.

Dirigent Anu Tali, kes abiellus Gustav Adolfi Gümnaasiumi direktori Hendrik Aguriga kolm sügist tagasi, tunnistas eelmise aasta suvel, et käimas on nende lahutusprotsess. 

Õllesummeri avapäeval jäi Agur fotograafi kaamera ette juba uue blondi naisega kallistamas. Tali ja Agur abiellusid 2014. aasta sügisel ja nende ühine poeg sündis eelmise aasta mais.

„Abielu küll kehtib praegu, nii palju kui üldse asjad Hendrik Aguri puhul kehtivad,” ütles Anu Tali. „Minu kogemustest ei õpi Eesti rahvas midagi. Kui mul oli rumalust Hendrik Aguriga abielluda, siis on mul julgust seda ka tunnistada, et oleme lahus.”

Küsimuse peale, kas ametlik käik on asjadele juba antud, vastas Anu: „Asjaga tegeletakse. Mina saan kõikide inimestega läbi, sest elul on suur väärtus. Mul on olnud aega selle olukorraga natuke kohaneda. Lõppkokkuvõtteks on elus ikkagi rohkem head, ja mu poeg on selle ehe näide. Ma loodan, et ei pea rohkem sellel teemal sõna võtma.”

Jaga
Kommentaarid