Hiljuti oma kallimast Kristel Mardisoost lahku läinud muusik ja laulja Tanel Padar on oma sportlikele ettevõtmistele veelgi enam vunki juurde keeranud. Tänaseks juba mitmeid triatlone läbinud Tanel on end registreerinud maailma kuulsaimale jalgrattaspordivõistlusele Tour de France, mis toimub järgmise aasta juulis.

Eestlastest on tuuril osalenud varem sellised profiratturid nagu Jaanus Kuum, Lauri Aus, Tanel Kangert, Jaan Kirsipuu, Janek Tombak ja Rein Taaramäe. Kõige rohkem, täpsemalt kümme korda, on tuurist osa võtnud Jaan Kirsipuu, kes aga pole kordagi lõpetanud. See-eest on ta saanud neli etapivõitu ja aastal 1999 sõitis ta kogu tuuri esimese poole liidrina. Esimese eestlasena lõpetas tuuri Jaanus Kuum. Parima kohaga on tuurile joone alla tõmmanud Rein Taaramäe, kes lõpetas selle 2011.aastal 12. kohal ja noorte arvestuses koguni 2. kohal.

Taneli väljakutsele osaleda mainekal rattavõistlusel avaldasid toetust ka Eesti naisratturid, kellega koos poseeris Tanel ühispildil kolmapäevasel Eesti Jalgratturite Liidu hooaja lõpuüritusel.

Vaata järgnevast videost, mida täpsemalt rääkis Tanel oma osalusest Tour de France`il rattaliidu hooaja lõpuüritusel liidu peasekretärile ja endisele ratturile Urmas Karlsonile!

Jaga
Kommentaarid