„Ma ei ole nõus enam tennise nimel nii palju kannatama, kui olen seda siiani teinud. Tahan elada oma elu nii nagu ise tahan, mitte nii nagu ma kellegi arvates peaks,“ sõnab Kaia Kanepi. Tipptennisistil aitas mentor enda sisse vaadata ja välja tuua selle, mida ta tegelikult tahab oma elus teha.

Kaia Kanepi (32) elu, mis on kulgenud justkui ameerika mägedel, on just saanud elulooraamatu kaante vahele. Me istume tennisekuningannaga maha, et teha tema senise elu kohta väike audit. Mu vastas on elurõõmus ja enesekindel naine, kes ei karda avatud suhtlust ajakirjandusega. Kaia üks põhimõtteid on elada tões. Sel nädalal võitis ta Rocca al Mare suurhallis peetud näidismängu, alistades üle kahe tunni kestnud matšil Anett Kontaveiti.

Iseenda peremees

Täna saan aru, kui oluline on ennast õigete inimestega ümbritseda. Inimesed minu ümber on mõistvad ja toetavad ei tekita ekstra pinget või stressi. Mul ei ole kellegagi lepingulist suhet. Uuesti tennisega alustades võtsin kõik asjad ise üle.

Päevikuid ma enam ei pea nagu vanasti. Need ei oleks ka enam nii huvitavad. Praegu on teisiti see, et ma ei ole nõus enam tennise nimel nii palju kannatama, kui olen seda siiani teinud. Tahan elada oma elu nii nagu ise tahan, mitte nii nagu ma kellegi arvates peaks.

Tulevikust ja unistustest rääkides: tahan lihtsalt olla vaba oma tegemistes. Ei taha suuri ajalisi plaane teha, sest need võivad muutuda ja raiskaksin täna aega nende tegemisele. Täna soovin hästi tennist mängida ja trenni teha. Muul ajal puhata, autosõiduga tegeleda, lugeda. Põhiliselt loen erinevaid artikleid, mulle meeldivad esoteerika ja müstika.

Jaga
Kommentaarid