„Arutasime suvel ehitajatega teise korruse võimalikku ümberehitust ja ühel hetkel ma ütlesin mingi sellise lause, et oleks siis beebi tulemas – ma saaks aru, et seda on mõtet teha,“ muheleb Anna-Greta Tsahkna. Ümberehitus jäi tegemata, kuid nüüd on Anna-Greta ja Margus Tsahkna oma kolmanda lapse ootel!

Ärinaine Anna-Greta (37) ja endine IRLi liider, täna parteitu Margus Tsahkna (40) on lapse sünni eel otsustanud oma töistest ettevõtmistest mõnevõrra tagasi tõmbuda, et rohkem perele pühenduda. Anna-Greta on osanik ja seni juhtinud ka idufirmat Timbeter OÜ, mis töötas välja ja arendab puidu koguse mõõtmise mobiilirakendust.

Mai keskel põles toona veel kaitseministri ametis olnud Marguse ja Anna-Greta Nõmme maja, tulekahju sai alguse õhksoojuspumba rikkest ja tuli levis mööda välisseina katuse alla. Leek tuppa õnneks ei jõudnud, kuid kustutamiseks tuli osa katusest lammutada. Maja renoveerimistööd on kestnud siiani, kuid jaanuaris loodavad Tsahknad lõpuks oma laste Margareti ja Arturiga üüripinnalt tagasi majja kolida.

Arturi sünnist on möödas kümme, Margareti sünnist kaksteist aastat. Milliste ootustega lähete vastu oma kolmanda lapse sünnile?

Anna-Greta: Rahulikult. Viimase poole aasta jooksul on olnud palju reisimist, seega pole veel väga saanud end uuele lainele viia. Kuna enesetunne on ka igati korras, siis muutunud olukorrast ongi aimu andnud ainult kõht, mis vanadesse riietesse enam hästi ära mahtuda ei taha. Mõnes mõttes on teada, mis meid ees ootab, samas on ka veidi ärevust, kuna beebit ei ole ju meie peres tõesti pikka aega olnud. Marguse otsus aktiivsest poliitikast taanduda ja perele rohkem aega pühendada annab ka kindlust.

Jaga
Kommentaarid