• Kait Kall 30 19.12.1987, näitleja
  • Tõnu Raadik (60) 15.12.1957, muusik
  • Jaak Johanson (58) 15.12.1959, pärimusmuusik
  • Toomas Lunge (54) 15.12.1963, muusik
  • Ilona Kaldre (47) 15.12.1970, selgeltnägija
  • Pärt Uusberg (31) 16.12.1986, helilooja ja dirigent
  • Lea Tormis (75) 17.12.1932, teatriloolane ja -kriitik
  • Hilje Murel (42) 17.12.1975, näitleja
  • Eeva Talsi (29) 17.12.1988, laulja
  • Marius Peterson (44) 20.12.1973, näitleja ja lavastaja
  • Mari Lill (72) 21.12.1945, näitleja
  • Rein Raud (56) 21.12.1961, intellektuaal
  • Kristjan Sarv (38) 21.12.1979, näitleja

Jäär 21. märts – 20. aprill
Jõulutunne hiilib tasahilju ka Jäära südamesse. Nädalalõpp on sobiv aeg romantiliseks lõõgastuseks või mõtete põimimiseks. Mõtle, kui paljuga oled toime tulnud, kui palju ära teinud. Kiida ennast! Jõulupeol rüübatav glögi võib sind muuta tavalisest veidi avameelsemaks. Ole ettevaatlik väljaütlemistega, mis sul üle huulte pudeneda võivad.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Selle asemel, et vähem tarbida ja kulutada, murrad rohkem tööd teha ja teenida. Pane prioriteedid paika ja sa näed, kuidas su enesetunne paraneb. Maikuu Sõnn asub eriti usinalt raha laiaks lööma. Ole hoolikam, sest jaanuari palgapäevani on veel jupp aega.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Proovi paar sammu ette mõelda, mitte kulgeda minevikus. Vaatad vanu albumeid, meenutad vanu koosviibimisi ja jutte, mis aetud. Tee silmad lahti ja vaata veidi ka tulevikku! Teele sattuvad raskused on ületamiseks, mitte allaandmiseks. Täna võimatuna näiv probleem leiab õige pea lahenduse ja sa imestad, kui kergelt kõik laabus.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Tuul pöördub ja ummikusse jooksnud Vähk saab kauaoodatud abi. Keegi tuleb ja aitab sind püsti. Seda sa ju ootasid. Sulle võib ootamatult sülle sadada põnev reisipakett või puhkus spaas. Kahtled, kas minna… Muidugi mine! Su mõtted kipuvad veidi hajevil olema. Keskendumisel aitaksid sind raamatud. Muide, millal sa viimati mõnda teost lugesid?

Lõvi 23. juuli – 23. august
Nädal toob tundeküllaseid hetki, pisaraid ja südamepuistamist. Mingi asi võib sind siiski ka sedavõrd ärritada, et vihapisarad purskuvad mitme meetri kaugusele. Las purskuvad! Tundeid endasse hoides sa ainult väsitad ennast. Kui su auto jääb teel seisma või arvuti annab aasta lõpus otsad, ära süüdista teisi. Selle asja nimi on elu ja õige pea särab jälle ka päike.

Neitsi 24. august – 22. september
Oled töösse ja koolikohustustesse uppumas. Arvasid, et suudad rohkemaga hakkama saada - ahnitsesid endale liiga palju kohustusi ja nüüd ägad selle hunniku all. Kuni käsi veel koorma alt paista on, liiguta seda – keegi märkab ja tõttab appi. Suru uhkus või tunne ah-mis-ma-ikka-virisen alla. Kõik me oleme lihast-luust ja isegi Neitsi võib teinekord väsida.

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Saad pisut hingata ja talvehõngu nautida. Kui sa oskaksid näole langevatest päikesekiirtest ja ka lumehelvestest rõõmu tunda, oleks see detsembrinädal täiuslik. Aga sa ei oska! Oled nädala teises pooles stressis ja pahas tujus ning proovid enda olekuga nakatada ka teisi. Lase endale ligi inimene, kes su ümber keerleb. Ta sätib oma mõtetega ka sinu mõttemaailma korda.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Su pea valutab ja nina tilgub. Mõtle, ehk suunad sa oma energia valesti, jagad end liiga palju ja kõigile? Kui selle asja peas paika saad, paraneb ka enesetunne. Kogu aeg pole vaja nii palju riskida ja end tõestada. Mõni nädal võib hõlpsamalt mööda libiseda.

Ambur 22. november – 21. detsember
Jõulueelne trall on saavutamas maksimumi ja pole pidu, millel sa ei osaleks. Oled seltskonna nael, õhtu säravaim täht. Jõuad kenasti kõikjale ja sind jagub kõigile. Romantika tipphetk saabub neljapäeval, kui keegi sind meeldivalt üllatab.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar

Oled karja juht, eestvedaja ja algataja ning tuled ülesannetega suurepäraselt toime. Võiksid panustada enda tervisesse ja heaolusse ning märke, mida keha annab, mitte tähelepanuta jätta. Tunned, et vajad elus muutuseid. Uut hoogu võib anda sulle ka mööbli sättimine või mõne kauni riideeseme soetamine. Alati pole palju vaja, et end paremini tunda.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Veevalaja rahulikku detsembrikuusse tuleb särinat ja kohe korralikult. Mingid asjad raputavad sind meeldivalt, mingid panevad pisut kulmu kortsutama. Mõtle välja, mida sa endaga uude aastasse kaasa võtta ei taha ja pane see kirja. Kui ärritavaks teguriks on mõni inimene, lõpeta temaga läbikäimine. Nii lihtne see ongi.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Su mõtted on hajevil ja laiskus kontides. Kuidas hommikul varavalges püsti saada ja tööle või kooli jõuda? Kuidas mitte hilineda? Jutt, et sa enam ei jaksa, on kõiki ära tüüdanud. Praegu aitab sind ainult üks asi – korralik režiim. Pane päevaplaan paika ja pea sellest punktuaalse täpsusega kinni. See on ainus viis, mis aitab sul reel püsida.

Jaga
Kommentaarid