Enne aasta lõppu viskame pilgu peale Kroonika kõige loetumatele veebiartiklitele 2017. aastal! Teisele kohale jäi Kristel Mardisoo skandaal.

15. september 2017

„Jah, meil on olnud Taneliga kokku-lahku suhe ja, jah, ma olen abielus teise mehega!“ ütleb rockstaar Tanel Padari endine elukaaslane Kristel Mardisoo, kes juba veidi üle aasta on olnud ametlikult abielus eduka ettevõtja Andreas Metsamaaga.

Kristel Mardisoo (28) istub Tallinna sadamakai äärses restoranis ja on oma suhetest rääkides täiesti rahulik. Ta kasutab Eesti võimsaima rockstaari Tanel Padari kohta ülivõrdeid ega ütle ainsatki halba sõna ka väljaspool Eestist edukalt äri ajava ettevõtja Andreas Metsamaa kohta, kellega veidi enam kui aasta tagasi registreeris ametliku abielu.

„Oleme Taneliga avalikkuse jaoks väga armastatud paar, oleme andnud intervjuusid, kus oleme rääkinud meie suhtest, mis ei ole alati mitte kõige stabiilsem ning rahumeelsem olnud ja seda tegelikult juba meie tutvuse algusest alates. Minu elu Taneliga on olnud täis armukadedust ja leppimist, väljakolimist ja kokkukolimist, mis ei ole jõudnud kordagi avalikkuseni. Ka täna elan ma tegelikult üksi – suve algul kolisin Tanelist lahku, aga mitte Andreasega kokku. Minu elus on hetkel selline periood, kus ma ei ela kellegagi koos ja saan hästi läbi mõlema mehega,“ räägib Kristel.

36aastase Eestist väljaspool tegutseva eduka ärimehe Andreas Metsamaaga oli Kristel tuttav enne Taneliga tutvumist. „Kuna tema ei ole avaliku elu tegelane, saan öelda vaid seda, et meid seob ühine tutvusringkond ja sel momendil, kui ma temaga abiellusin, olin Tanelist lahku läinud ja arvasin, et see lahkuminek on lõplik. Aga nii nagu see suhetega on – meie vahel Taneliga see miski, mis meid sügavalt seob.“

Brünett Kristel tunnistab, et Taneli elustiili muutus, tema karsked eluviisid ja spordilembus on üks põhjusi, mis teda Taneli juurde tagasi viisid. „Ma ei eita, et mõnikord on ta mulle olnud nagu laps, keda olen vedanud tema raskest eluperioodist välja. Samas ei soovi ma kindlasti, et nii Tanel kui Andreas tunneksid end nende suhete keerukuses süüdi. Suhetes on ju alati kaks osapoolt ja eks ma pean ka ise siinkohal endale otsa vaatama – abielu põhjuseid Andreasega ei soovi ma avalikult arutada, kuid Andreas ei tulnud minu ja Taneli vahele. Minu ja Andrease vaheline on meie omavaheline asi, aga kuna Tanel on avaliku elu tegelane, siis on minu kohustus olukorda selgitada,“ räägib Kristel.

Kristel tunnistab, et kuna nad Taneliga on avalikkuses sedavõrd armastatud paar, kes saab kutseid Eesti olulisematele üritustele, ka presidendivastuvõttudele, siis pole neil olnud tahtmist oma suhete hetkeseisu välja näidata. „Ma ei saa öelda, et ma olen olnud Taneliga koos avaliku kuvandi tõttu, aga mõnikord on olnud hetki, kui oleme mõlemad oma mõrud pillid alla neelanud ja võib-olla näidanud teinekord avalikkusele enda ilusamat palet, mis alati ei ole just tõsi olnud. Meil on olnud Taneliga selline elu, et mina ei ole suutnud teda vabaks lasta ja tema ei ole mind vabaks lasknud. Ma ise usun, et aeg annab arutust,“ räägib Kristel.

Ettevõtja Andreas Metsamaa kinnitab ametlikult registreeritud abielu Kristel Madrisooga kui fakti. „Me oleme abikaasad, ja me ei ela hetkel koos,“ ütleb ta napilt.

Jaga
Kommentaarid