Ida astroloogia järgi algab veebruaris koera aasta. Koer on üks ustav ja õppimishimuline loom, alati aldis uusi trikke ja tempe omandama. Aga püsigem Lääne kursil! Kes on kes ja milliste karma katsumuste ja õppetundide läbitegemiseks siia ilma sündinud teadmanaise Helve pilgu ja elukogemuse järgi?

JÄÄR 21. märts – 20. aprill 1370

Jäärad on tugevad, julged. Isegi hulljulged, ja liidrid. Samas on neil ka väga jäik ego, nii võivad nad kalduda võimutsemisse ja egoismi. Kui räägitakse eestlaste rahvuslikust kadeduse karma-õppetunnist, siis saavad Jäärad seoses sellega elult kõige rohkem peksa. Just neile tundub, et kõik teised nende ümber on kadedad, ainult nemad ise mitte – taipamata, et neid ümbritsev on nende oma kadetsemise peegeldus.

Probleemide ees on Jäärad paindumatud ega taha kellegi nõu enda arvamusest paremaks tunnistada. Neid aitama minnes tekib tunne, et jooksed peaga vastu seina. Kui Jäär on otsustanud, et probleemi juured on tema elukaaslases või lastes, siis väited tema enda eksimuste ja vastutuse kohta pole talle vastuvõetavad. Jäär tahab kuulda ainult seda, mida tema on oma pähe võtnud. Kelleltki nõu küsimine tähendab, et nõuandja peab takka kiitma tema arvamusega kokku minevat juttu.

Jaga
Kommentaarid