Laulja ja saate „Su nägu kõlab tuttavalt“ kohtunik Tanja Mihhailova-Saar ja tema lauljast abikaasa Mikk Saar ootavad oma esiklast veebruari keskpaigaks, valentinipäevaks, kuid paar pole veel otsustanud, kus haiglas Tanja sünnitab, ega ole kiirustanud ka ühelegi loengule või kursusele, mis mõeldud tulevastele lapsevanematele!

Tanja (33) ja Mikk (36) tutvusid 2007. aastal muusikali „Georg“ võtetel – nad pidid mängima muusikalis abielupaari. Tanja on tagantjärele tunnistanud, et Mikk ei meeldinud talle alguses üldse ja ta mõtles endamisi, mis mees see selline üldse on… Kui Mikk võitis saate „Tantsud tähtedega“ ja hakkas Tanjaga töö asjus rohkem suhtlema, avastas ta, et Mikk on „tõeline aare“. Tanja on eelnevates intervjuudes naljaga pooleks rääkinud, et suhte alguses oli tema tagaajavam pool! Nüüdseks on nad paar juba üle kümne aasta ning elavad koos Nõmmel. Kaks suve tagasi vandusid nad teineteisele armastust Itaalias, kus pidasid maha ka pulmapeo koos pere ja sõpradega. Läinud aasta sügisel teatasid nad sotsiaalmeedia vahendusel, et saavad lapse: „Tulemas uus perebänd... aastal 2018,“ kirjutas Tanja Instagrami postitatud foto alla.

1. Kuidas sa tunned ennast raseduse viimastel kuudel?

Lausa suurepäraselt! Väike mure on olnud ainult lavakostüümidega, mis ei taha enam selga mahtuda. Seega olen pidanud uued lavariided muretsema. Muidu on kõik hästi ja laps ei ole minu töötempot alla võtnud. Detsember on teadagi artistidele ülitihe kuu ja nii olen minagi suurema osa ajast laval veetnud. Sellel nädalal annan viimaseid kontserte ja siis võtan kaks kuni kolm kuud lavapuhkust. Isegi ei mäleta, kunas olen viimati rohkem kui kuu aega järjest puhanud. Tavaliselt võtame kogu kollektiiviga pärast talvist töörallit aja maha ja puhkame terve kuu, kuid mitte kauem. Plaanin küll pausi võtta, kuid ausalt öeldes ma ei tea, kas pean nii kaua tööta ja muusikata vastu. (Naerab.) Tuleb põnev aeg, kuid veidikene hirmus ka. Tegelikult võtan pausi just lavalt, teatud tööasju teen ikka edasi, näiteks tüdrukutebänd La La Ladies vajab uusi lugusid ja seega stuudiosse lähen ma ikka.

Jaga
Kommentaarid