„Töö on ajutise loomuga asi inimese elus, see võib ühel päeval muutuda. Selles ei saa kindel olla ega öelda, et töö on su teine perekond. Aga ka tööl võiks olla kokkukuuluvustunne!“ teab Linnateatri näitleja Elisabet Reinsalu.

Mari Lille ja Tõnu Tamme tütrena teist põlve näitleja, on Elisabet (41) maast madalast teatris kasvanud ja näinud, kui heitlik võib olla näitlejaamet – kord tipus, siis ooterežiimil, et ehk keegi lavastajatest veel näeb ja võtab sind suurde mängu.

„Mul on olnud enesehinnanguga väga palju probleeme,“ tunnistab Linnateatris hinnatud näitleja, keda vaat et kogu Eesti tunneb ja samastab seriaali „Pilvede all“ õe Mari Murakaga, kes paistab suur enesekindlus ise! Kui sarnane ja/või erinev on tegelikult Elisabeti elu glamuurse seriaali-Mari elustandarditest, kes vahetab kodusid, autosid, kontoreid järjest luksuslikumate vastu ja liugleb klantsrestoranides einestada…?

Milliste seriaalide, tegelaste külge oled sina vaatajana olnud naelutatud, kellega neis samastunud?

Seda samastumist oli rohkem ehk nooruspõlves. Praegu on meeldinud väga kõik need Põhjamaade krimiseriaalid, nagu näiteks „Sild“. Aga plikast peast vaatasime õega ikka väga „Vapraid ja ilusaid“. Elasime läbi – miks jälle on uus Thorne?! Ridge Forresteri venna osatäitja vahetus mitu korda. Issand, maailm purunes! Igatsesid vana, aga siis harjusid jälle ära, et on uus Thorne.

Sarja vaatamine on ju nagu Barbara Cartlandi romaanide lugemine. Annab kiire põgenemise ja mõistmise – aa, temal on ka suured jamad, veel kehvemini kui minul! Või nagu mehed vaatavad action-filme – puhastab peast kogu päevaga kogunenud jamad, toimub restart.

Jaga
Kommentaarid