Kaheksateist aastat suhet, sellest kolmteist aastat abielus. Ansambli Patune Pool solisti Sünne Valtri abikaasa Meelis Valtri käib esinemistel kaasas alates päevast, mil naine pärast kontserdiandmist koju sõites roolis magama jäi ja teelt välja sõitis.

Oled öelnud, et inimesed annavad oma suhetes liiga kergelt alla. Sina olen vastupidine näide – kaheksateist aastat koos, sellest kolmteist aastat abielus. Kuidas hoida suhet austajate ja ahvatluste keskel, mida su töö endaga kaasa toob?

Igas suhtes on kriisid, riiud, arusaamatused ja möödarääkimised. Olen igal sellisel hetkel enda käest küsinud, kas ma tahan ilma temata elada või ei taha. Vastus on, et ei taha. Tunnen Meelist juba üle poole oma elust. Olen talle tohutult tänulik selle eest, mis ta peab üle elama. Ta käib minuga igal pool kaasas. Ma isegi ei tassi asju, olen nagu printsess tema kõrval. Lähen, käekotike käes. Isegi kingi tassib tema. Mu abikaasa on mu nii ära hellitanud. Kõik hakkas sellest pihta, kui mitu aastat tagasi jäin roolis magama ja sõitsin teelt välja. Kui ärkasin, nägin, et puust oli pool meetrit puudu. Siis ütles abikaasa, et kõik, nüüd aitab, sa ei ole suuteline pärast esinemist üksi koju sõitma.

Jaga
Kommentaarid