Punk’s not dead! Aasta tagasi oma artistinimega Bonzo hüvasti jätnud Andrus Albrecht (39) teeb sügisel come backi Kohtla-Järve punkbändiga Alice Tisler, kus ta kolmkümmend aastat tagasi trummarina oma muusikuteed alustas.

„Ma ei ole kakskümmend aastat trumme mänginud, aga pärast esimest proovi saan naljaga pooleks öelda, et ma olen päris hea trummar. Oskan mängida küll,“ muheleb Andrus.

Andrus kohtus 1988. aasta kuumal suvel Lääne-Virumaal Hulja alevikus malevas olles Kohtla-Järve punkaritega, kellega tal tekkis hea muusikaline klapp. Moodustati bänd, kus tema oli trummar. Trummideks olid bensiinikanistrid. Tegus suvi sai läbi, aga poisid arvasid, et bändi võiks edasi teha. Sündis kollektiiv Alice Tisler, mille proovidesse Kohtla-Järvele Andrus Rakverest paar korda nädalas sõitis.

„Kohtusin oma Bonzo nime hüvastijätutuuril Alice Tisleri laulja Janek Pahkaga ja meil tekkis plaan bänd kokku kutsuda. See on rõõm, et taas kokku saime – bändis on ausad ja ägedad poisid,“ kiidab Andrus. Ta lisab, et esialgu on kavas anda paar kontserti, kuid nad on avatud kõigile pakkumistele.

Jaga
Kommentaarid