Öeldud on, et uskmatu eesti rahvas on pigem mangismi ja pauksonismi usku. Suur aastat ette prognoosivate horoskoopide buum sai mööda. Kroonika sõelus välja meie tuntud tegelased, kes sündinud täpselt ühel päeval – ja seega kelle astroloogiline sünnikaart eluteele kaasa peaks olema üsna sama. Vaadake, võrrelge ja mõelge, samastuge ise – kas need sada protsenti sünnipäevapaarilised mõjuvad kui siga ja kägu või leiate, tuletate nende vahel sarnasusi ka!

07.09.1957 laulja Marju Länik (60, Otepääl) ja ärimees Jaan Toots (60, Tartus). Kuke aasta Neitsid.

Neitsilikult tõsised tegijad! Marju töötas end välja Nuustaku koolitüdrukust kodukandi kultuurimajast pealinna, Eesti Riikliku Filharmoonia täheks. Ja Eesti eksportartikliks üle NSV Liidu planeedikuuendiku! Pealinna 21. keskkooli poiss Jaan Toots valis samal ajal stardiplatvormiks TPI mehaanika teaduskonna, ja alustas oma tähelendu miilitsast. Üheksa aastat ENSV siseministeeriumi pataljonikomandörina. 1990ndatel uue aja koites kvalifitseerus ümber Eesti Vabariigi eriteenistuse peadirektoriks ja Politseiameti peadirektoriks, sealt edasi siseministeeriumi kantsleriks… ja ettevõtjaks. Kahtlemata on Toots olnud üks meie glamuursemaid ärimehi. Mullu, kui Marju pärjati meie sajandi hiti „Karikakar“ lauljaks, kostitas Jaan Toots avalikkust aasta tipp-pulmapeoga. Ja kui Marjule on tiivustavaks kolleegiks-konkurendiks olnud Anne Veski, siis kes Tootsile vedruks… ehk siis Urmas Sõõrumaa?!

Millised on samal päeval ja samal aastal sündinud tähtede sarnasused ja erinevused - uudista täpsemalt edasi Kroonika digiajakirjast!

Jaga
Kommentaarid