Endine peaminister ja riigikogu liige Taavi ­Rõivas müüs lõpuks ometi maha oma hubase kodu Wismari tänaval, vahendab Eesti Ekspress. Nüüdsest kuulub see Priit Parktalile, kes on LinkedIni andmetel Endoveri kinnisvarakontserni kuuluva ehitusfirma Metropoli Ehitus hankejuht.

Korter oli müügis pikka aega, sest juba 2016.aasta septembris kirjutas Õhtuleht, kuidas müügile ilmus Rõivaste 5-toaline, 94-ruutmeetrine korter, mille sisekujunduse autoriks toona Rõivase tulevane abikaasa Luisa Värk isiklikult. Taavi ei varjanud, et müügiotsuse tingis tema Nõmmel asuva esivanemate maja ja sünnikodu renoveerimine, mis aga paraku 2017.aastal endiselt remonti ootas. Perekonna järgmiseks üüritud elupaigaks pärast Wismari tänavalt lahkumist sai osa Laidoneri villast Õllepruuli tänaval, mis on oma kireva mineviku ja unikaalse arhitektuuri tõttu kultuurimälestiseks tunnistatud. 

Wismari korter kuulus Rõivastele 3 aastat, elati seal 2014.aasta kevadest alates. Korteri müügihinnaks 2016.aastal oli 289 000 eurot, mis tegi ruutmeetri hinnaks 3000 eurot. Millise hinnaga ostis korteri Priit Parktal, pole hetkel teada, ent arvestades vahepealset kinnisvarahindade tõusu, on ebatõenäoline, et algne hind odavnes.