Juba kuuendat aastat kogunes Eesti Meelelahutusauhindade suurgalale vaimustav, glamuurne ja kõigi poolt armastatud seltskond meelelahutajaid. Ikka selleks, et koos Kroonikaga tähistada edukat meelelahutusaastat ja õnnitleda, austada parimaid tegijaid. Salme Kultuurikeskuse laval esinesid kõigi aegade kauneimad ja andekaimad ning kogu õhtu läbivaks teemaks oli burlesk! Nii nagu igal aastal, sai ka seekord hääletada oma lemmikute poolt ainult Eesti rahvas, ilma ühegi žürii abita. Kokku anti rekordiliselt üle 300 000 hääle! Konkurents nominentide vahel jäi viimaste hetkedeni pingeliseks ning oli ka palju meeldivaid uustulijaid ja suuri üllatajaid!
Laval toimuv viis meid lokaali Kronique, kus astusid üles meie suurimad diivad Kaire Vilgats, Nele-Liis Vaiksoo, Tanja, Getter, Utopia Entertainment vapustavad tantsijannad, võimsalt kaasakiskuvad Rolf Roosalu, Kaunimate Aastate Vennaskond ja loomulikult Glamband. Õhtule lisasid veelgi särtsu Üllar Saaremäe terav huumor ja lavaline sarm. Hoogne pidu jätkus tüdrukute-bändi La La Ladies meloodiate saatel. See oli tõepoolest üks imeline õhtu! Täis soojust, head tuju, rõõmsameelseid inimesi ja hulganisti meelelahutust. Õhtu, kus glamuuri pealt kokku ei hoitud! Veel kord palju õnne võitjatele meie poolt! 2018. aasta meelelahutajast Märt Avandist saate lugeda juba tänasest ajakirjast.
Kroonika tänab kõiki, kes meie ürituse õnnestumisele kaasa aitasid, ja loomulikult täname oma lugejaid, kes oma hääli andes aasta parimad välja valisid. Just tänu teile oleme nüüd veel suuremad, võimsamad ja sisukamad. Portaaliga Publik ühinemise järel kuulume nüüdsest delfi.ee koosseisu koondnime all Kroonika.
Aasta pärast kindlasti uuesti – elagu Eesti Meelelahutusauhinnad ja elagu, elagu, elagu Kroonika!