1. Armin van Buuren on viiel korral nimetatud maailma parimaks DJ-ks
Van Buuren on võitnud mitmeid märkimisväärseid auhindu, muu hulgas on Briti väljaanne DJ Mag nimetanud teda top 100 DJ-de listis tervelt viiel korral kogu maailma parimaks DJ-ks. Samuti pälvis ta Grammy nominatsiooni oma kuulsa singliga “This Is What It Feels Like”.

2. Armin veab iganädalast raadiosaadet “A State of Trance”
Ülemaailmset raadiosaadet kuulab rohkem kui 37 miljonit kõrvapaari enam kui 84 riigist ning praeguseks on saade kasvanud mastaapseks üritustesarjaks.

3. Armin on kõrghariduselt jurist
Veel enne, kui Armin hakkas süvendatult muusikaga tegelema, õppis ta Leideni ülikoolis õigusteadust. Kuigi esialgu jäid õpingud pooleli, viis tänaseks maailmakuulus DJ aastal 2003 need siiski lõpuni, olles nüüd muu hulgas bakalaurusekraadiga diplomeeritud jurist.

4. Armin van Buuren juhib ise DJ-puldist valgust ja eriefekte
Võib-olla on mõni tähelepanelikum juba märganud, et Arminil on paljudel esinemistel mõlema käe ümber kaks rõngast. Nende abil juhib ta kogu esinemise valgust ja eriefekte.

5. Armin on tituleeritud trance-muusika kuningaks
Armin on üks eesrindlikumaid trance-muusika DJ-sid maailmas. Teda nimetatakse tänaseni esimeseks ja suurimaks trance’i DJ-ks. Samuti on ta korraldanud mastaapseima trance-muusika tuuri maailmas.

Armin van Buuren esineb Õllesummer Festivalil 5. juulil. Enne teda astub erilise lava-show'ga üles Eesti elektroonilise muusika sensatsioon NOËP. Kogu festivali programmiga saad tutvuda siin.

Jaga
Kommentaarid